Homepage  / Vedete / Vedete străine

Priyanka Chopra, de nerecunoscut! Cum arăta actrița înainte de operațiile estetice

Priyanka Chopra, de nerecunoscut! Cum arăta actrița înainte de operațiile estetice
9

de Redactia Tvmania

Priyanka Chopra, cunoscută din filme precum „Tigrul alb” ori „Quantico”, a împărtășit pe rețelele de socializare o serie de fotografii în care este de nerecunoscut! 

La începutul acestui an actrița a lansat cartea „Unfinished: A Memoir”, unde a explicat ce i s-a întâmplat chipului ei și de ce astăzi este schimbată. Priyanka a fost nevoită să apeleze la operațiile estetice, însă nu din dorința sa, ci din cauza unei probleme de sănătate. Intervenția chirurgicală a avut loc la cei 20 de ani ai săi. La acea vreme, ea era un fotomodel în devenire, care pășea în circuitul Miss World, unde a și câșitgat titlul în 2000.

Priyanka a observat la vremea respectivă o creștere benignă în cavitatea nazală care a necesitat operație pentru a fi îndepărtată.

„Din fericire, o polipectomie suna ca o procedură destul de obișnuită. Din păcate, nu a fost ”, a scris ea în cartea de memorii. „În timp ce rădea polipul, doctorul mi-a ras accidental podul nasului, ce s-a prăbușit. Când a venit timpul și am îndepărtat bandajele, am văzut cum îmi arăta nasul, iar eu și mama am fost îngrozite. Fața mea arăta complet diferit. Nu mai eram eu. De fiecare dată când mă uitam în oglindă, un necunoscut se uita înapoi la mine. Nu credeam că încrederea mea în sine se va recupera vreodată”, a dezvăluit actrița. 

 Cannes – Rocketman PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Schimbarea a afectat-o foarte mult

Transformarea chipului său în urma operației nu i-a adus lucruri bune, mai ales din punct de vedere profesional. Acuzațiile și comentariile de ură au început la adresa ei imediat ce oamenii au observat schimbarea. Era condamnată că ar fi „mult prea operată”, iar moralul ei era la pământ. Pryianca a mărturisit că i-a fost foarte greu să accepte noua înfățișare. 

 

Eșecul pimei operații a necesitat „mai multe intervenții de coreție”, a mai spus Pryianka. Din cauza schimbării radicale, a avut de suferit și la nivel profesional. A fost concediată din două filme din cauza șocului pe care oamenii l-au avut cu privire la chipul ei. 

„Deși a durat câțiva ani…m-am obișnuit cu acest chip. Acum, când mă uit în oglindă, nu mai sunt surprinsă, am făcut pace cu mine, atât de diferită. Aceasta este fața mea. Acesta este corpul meu. S-ar putea să am defecte, dar măcar sunt eu”, a mai spus actrița Chopra.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton