Homepage  / Vedete / Vedete străine

Priyanka Chopra, dezvăluiri emoționante. Ce i-au zis medicii după ce bebelușul ei a venit pe lume. „Era atât de mică, mai mică decât mâna mea”

Priyanka Chopra, dezvăluiri emoționante. Ce i-au zis medicii după ce bebelușul ei a venit pe lume. „Era atât de mică, mai mică decât mâna mea”
12

de Andra Stana,

Priyanka Chopra se destăinuie despre povestea tulburătoare a nașterii fiicei sale. „Nu știam dacă va supraviețui sau nu”, a declarat Chopra într-un interviu acordat recent revistei Vogue UK.

Priyanka Chopra și soțul Nick Jonas au anunțat pe rețelele lor de socializare că au devenit părinții unei fetițe pe 21 ianuarie, anul trecut. Cei doi au apelat la ajutorul unei mame surogat.

„Suntem foarte bucuroși să confirmăm că am întâmpinat un copil prin intermediul unei mame surogat. Cerem respectuos intimitate în această perioadă specială, în timp ce ne concentrăm pe familia noastră. Vă mulțumim foarte mult“, scria atunci în declarație.

Fiica lui Priyanka Chopra s-a născut prematur

Fetița lui Priyanka Chopra și a lui Nick Jonas s-a născut prematur, la doar 28 de săptămâni.

Malti a venit pe lume cu un trimestru întreg înainte de data la care trebuia să nască, a declarat Chopra. Având în vedere că nașterea ei a fost considerată „extrem de prematură”, bebelușul a ajuns imediat în Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală, a spus Chopra.

„Era atât de mică, mai mică decât mâna mea”, a spus ea, exprimându-și recunoștința și admirația față de asistentele care au intubat-o și îngrijit-o rapid pe fiica lor. „Ele fac munca lui Dumnezeu”, a spus Chopra.

Bebelușul lui Priyanka Chopra, 100 de zile la terapie intensivă

Malti a petrecut trei luni la terapie intensivă înainte de a putea părăsi spitalul. Acasă, a spus Chopra, cuplul a avut parte de ajutorul și sprijinul familiei extinse.

Actrița a apelat la ajutorul unei mame-surogat din cauza situației ei medicale. „Am avut probleme de sănătate”, a explicat ea, adăugând că „acesta a fost un pas necesar și sunt atât de recunoscătoare că am reușit să-l realizez. Mama-surogat a fost atât de generoasă, bună, drăguță și amuzantă, iar ea a avut grijă de acest cadou prețios pentru noi timp de șase luni”, a povestit Priyanka pentru vogue.com.

„După mai mult de 100 de zile în NICU (Unitatea de Terapie intensivă), fetița noastră este în sfârșit acasă”, a anunțat pe rețelele de socializare Priyanka Chopra, la începutul lunii mai 2022.

Priyanka Chopra și Nick Jonas, povestea lor de iubire

Nick Jonas şi Priyanka Chopra s-au logodit după numai două luni de relaţie, în anul 2018. Puțin mai târziu, în luna decembrie 2018, Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au căsătorit în Jodhpur, Rajasthan, în India.

Potrivit people.com, au existat și momente de cumpănă între ei, cum ar fi zvonurile că ar fi fost la un pas de divorț în noiembrie 2021. Chiar și așa, Priyanka  Chopra a negat speculațiile, iar o lună mai târziu a anunțat într-un interviu că este pregătită să devină mamă. Ceea ce s-a și întâmplat!

Priyanka Chopra, dezvăluiri emoționante. Ce i-au zis medicii după ce bebelușul ei a venit pe lumeIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton