Homepage  / Vedete / Vedete străine

Priyanka Chopra, imagini adorabile cu fiica ei și a lui Nick Jonas. „Dragoste ca nicio alta”

Priyanka Chopra, imagini adorabile cu fiica ei și a lui Nick Jonas. „Dragoste ca nicio alta”
7

de Andra Stana,

Priyanka Chopra adoră să petreacă timpul alături de micuța ei și a lui Nick Jonas! Duminică, actrița în vârstă de 40 de ani a împărtășit un set de noi imagini adorabile cu fiica ei și a lui Jonas, Malti.

„Dragoste ca nicio alta ❤️”, a scris actrița. În prima imagine, Chopra își face un selfie în timp ce fetița stă în poala ei. Spre deosebire de celelalte fotografii ale ei, Malti nu are emoji-ul cu inima albă pe față. Cu toate acestea, fața bebelușului Jonas nu este vizibilă.

Bebelușul lui Chopra poartă o bentiță maro, care se potrivește perfect cu ținuta ei cu volane. În cea de-a doua imagine, Chopra zâmbește pentru aparatul de fotografiat, dar chipul nu i se vede din cauza piciorușelor.

Chopra și Jonas, în vârstă de 29 de ani, au anunțat sosirea fiicei lor în ianuarie, scrie etonline.com. De când au împărtășit vestea nașterii ei, părinții au oferit lumii o privire asupra vieții lor de familie.

Actrița din „Baywatch” a împărtășit recent și o serie de fotografii de la un brunch cu ea și soțul ei – iar fetița lor a avut o apariție specială.

În luna iunie, Jonas a vorbit cu entuziasm despre fiica sa și despre cum rolul de părinte a fost o adaptare bună. „Cu siguranță, a adus o schimbare în viața mea”, a declarat Jonas pentru ET. „[Malti] este uimitoare. Îmi aduce multă bucurie“.

Cântărețul a adăugat: „Totul este bine“.

Jonas a împărtășit, de asemenea, că fetița lui și a lui Chopra este prima care se bucură de talentul său muzical.

„Cânt pentru ea. Știi, îmi place să-i cânt și da, este frumos”, a mărturisit Jonas. „Cânt doar o mulțime de știi tu, clasice vechi. Soția mea îi cântă mai mult din lucrurile care sunt pe iPod sau orice altceva, dar eu cânt.”

Priyanka ChopraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Hepta, captură Instagram Story

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton