Homepage  / Vedete străine

Priyanka Chopra şi Nick Jonas, părinţi pentru prima oară. Cei doi au apelat la o mamă surogat

Priyanka Chopra şi Nick Jonas, părinţi pentru prima oară. Cei doi au apelat la o mamă surogat

de Cătălina Matei,

Încă un membru nou în familia Jonas! De data aceasta, Nick Jonas este fericitul tătic. Artistul și soția sa, actrița de origine indiană Priyanka Chopra, au anunțat vineri că au devenit părinţi pentru prima oară prin intermediul unei mame surogat.

„Suntem foarte bucuroşi să confirmăm că avem un copil prin mamă surogat. Vă rugăm să ne respectaţi viaţa privată în această perioadă specială, deoarece ne concentrăm asupra familiei noastre”, au scris cei doi pe Instagram, fără a preciza numele copilului sau dacă este băieţel sau fetiţă.

Priyanka Chopra, în vârstă de 39 de ani, şi Nick  Jonas, în vârstă de 29 de ani, s-au căsătorit în 2018 în India, ceremonia fastuoasă durând trei zile.

Cuplul s-a întâlnit pentru prima dată în 2017 şi şi-a făcut publică relaţia în 2018. S-au logodit după doar patru luni de la prima întâlnire.

Potrivit people.com, au existat și momente de cumpănă întrecei  ei, cum ar fi zvonurile că ar fi fost la un pas de divorț în luna noiembrie a anului trecut. Chiar și așa, Priyanka Chopra a negat speculațiile, iar o lună mai târziu a anunțat într-un interviu că este pregătită să devină mamă. Ceea ce s-a și întâmplat!

Priyanka Chopra, despre Keanu Reeves în „Matrix 4”

În prezent, pe Priyanka o putem urmări și în cinematografele din România în pelicula „Matrix Resurrections”, iar despre filmările alături de Keanu Reeves aceasta a povestit recent la Good Morning America.

Soția lui Nick Jonas a mărturisit că actorul este „atât de perspicace și conștient de tot ce se întâmplă în jurul lui, deși în același timp este foarte tăcut și rezervat”.

Priyanka a mai povestit că Reeves vorbește doar atunci când este nevoie: „Când este important, el dă tonul”. Chopra a remarcat, de asemenea, că atât Reeves, cât și Carrie-Anne Moss au servit drept ghizi pentru noii membri ai distribuției.

Ea a declarat că „amândoi au fost incredibil de încurajatori cu toți cei proaspăt intrați în echipa Matrix”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton