Homepage  / Știri / Seriale turceşti

Tot ce trebuie să știi despre „Prizoniera destinului”. Al doilea sezon al serialului turcesc se vede la Kanal D

Tot ce trebuie să știi despre „Prizoniera destinului”. Al doilea sezon al serialului turcesc se vede la Kanal D

de Andra Stana,

Fanii serialelor turcești pot urmări în această perioadă o poveste incredibilă de viață, inspirată din realitate. Kanal D a dat startul sezonului 2 din „Prizoniera destinului” (titlul original: „Dogdugun Ev Kaderindir”) miercuri, 8 decembrie. Iată toate informațiile importante despre serialul cu Demet Özdemir în rol principal.

[toc]

Detalii de culise despre serialul turcesc „Prizoniera destinului” (Kanal D)

Kanal D a lansat în România „Prizoniera destinului” pe 9 decembrie 2020. Inspirat de romanul unei apreciate psihiatre și scriitoare din Turcia, serialul turcesc are o poveste foarte interesantă.

Serialul „Prizoniera destinului” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână. Astfel, Kanal D a programat noile episoade ale serialului turcesc de luni până vineri, de la ora 20:00. 

La scurt timp de la lansare, producția turcească Prizoniera destinului” a captat atenția telespectatorilor români. Succesul s-a datorat, în mare măsură, protagoniștilor: Demet Özdemir (28 de ani) și İbrahim Çelikkol (38 de ani). Aceștia sunt cunoscuți la noi, el din câteva titluri mai vechi, „Iffet” și „Iertare”. În ceea ce o privește pe Demet, ea are un fan club uriaș, după serialul-fenomen „Vis de iubire”. Acesta s-a văzut la Happy Channel.

Cu toate acestea, oricât de talentați ar fi actorii sau cât de bine s-ar potrivi, ei nu ar putea suplini lipsa unui scenariu solid. Pe care „Prizoniera destinului” îl are din plin.

În original „Doğduğun Ev Kaderindir”, serialul a fost lansat la noi sub numele „Prizoniera destinului”. În turcă înseamnă, în traducere aproximativă, „Destinul tău e casa în care te-ai născut”.

Tema destinului e una foarte importantă la turci, după cum explica într-un interviu tv psihiatra și autoarea de succes Gülseren Budayıcıoğlu, cea care a scris, din propria experiență profesională de-a lungul anilor, „Camdaki Kiz”, roman după care a fost adaptat scenariul.

Budayıcıoğlu, membru activ al echipei care realizează „Prizoniera destinului”, a scris și cartea ce a inspirat alt serial transmis cu succes la noi, tot la Kanal D, și anume „Mireasa din Istanbul”, cu Ozcan Deniz și Asli Enver. 

Care este povestea din serialul cu Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol

Povestea o știe toată lumea până acum, probabil. Zeynep (Demet Özdemir, în primul său rol major dramatic, după ce a avut succes în comedii romantice) este o tânără prinsă între două case (două destine, dacă vreți).

De-o parte se află familia ei adevărată, dintr-un cartier sărac, de cealaltă se află familia ei adoptivă, dintr-un cartier de lux. Căci la 10 ani, copila a fost încredințată de mama ei, femeie cu viață grea și victimă a violenței domestice, unei familii bogate, care a crescut-o într-un univers fără griji, plin de dragoste.

La maturitate, Zeynep nu mai știe cărei lumi îi aparține: ea se îndrăgostește nu de cineva din lumea bogată, ci de Mehdi (İbrahim Çelikkol), un bărbat din mahala. Doar că, spre deosebire de basme, acesta nu e finalul perfect al poveștii. Serialul nu se termină cu o căsătorie și gata! – multe alte lucruri urmează să se întâmple.

„Fiind vorba de un serial inspirat de realitate, nu avem personaje 100% bune sau 100% rele”, explica scriitoarea Gülseren Budayıcıoğlu. „ İbrahim Çelikkol, sunt mare fan al lui, se potrivește perfect personajului Mehdi. Iar Demet Özdemir, pe care am adorat-o în „Vis de iubire”, este o actriță foarte bună. Nu joacă rolul, ci îl trăiește”, a mai spus aceasta.

Ce se întâmplă în sezonul 2 din „Prizoniera destinului”

“Prizoniera destinului”, îndrăgita producție turcească inspirată din fapte reale, a revenit în casele românilor cu noi episode pline de emoție și suspans, începând din 8 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D. Lansarea, după ce serialul „Doctorul minune” a ajuns la final.

Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, merge mai departe. Telespectatorii s-au atașat de această tânără care a trecut printr-o serie de încercări.

Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), alături de care și-a întemeiat o familie.  Deși părea că drumul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări.

Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

După ce a depășit cu bine o situație limita, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că a înjunghiat un coleg de celulă.

În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră că relația cu frumoasă față treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

Telespectatorii îl vor regăși pe Mehdi într-un moment cheie al vieții lui. Acesta se prezintă în sala de judecată, în fața instanței, urmând să-și primească sentința. Zeynep, care încă se simte aproape de familia Karaca, face tot posibilul să-i ajute, să le fie aproape, cu toate că Bariș, dacă ar afla asta, ar reacționa vehement față de frumoasa față. Tânăra urmează să facă o neașteptată, menită să schimbe destinul lui Mehdi, dar și pe cel al întregii familii Karaca.

Schimbări în distribuția sezonului 2 din „Prizoniera destinului”

Sezonul 2 al îndrăgitei producții „Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (28 de ani) și İbrahim Çelikkol (38 de ani) în rolurile principale, continuă cu răsturnări spectaculoase de situație în Turcia, dar și cu schimbări în distribuție.

https://www.youtube.com/watch?v=M1Ctqzrn5k4&t=3s

Fanii au reacționat imediat în fața imaginilor, unii exprimându-și dezamăgirea apropo de felul cum scenariștii l-au transformat de-a lungul episoadelor pe Mehdi, din tipul bun de la început, într-un personaj negativ, care ajunge să-și răscumpere păcatele salvând-o pe Zeynep. Nici alegerile acesteia din urmă nu au scăpat în trecut de critici din partea telespectatorilor exasperați de deciziile fetei, însă cel puțin la ea producătorii nu pot renunța!

Serialul aduce schimbări spectaculoase în povestea despre destinul lui Zeynep – rol interpretat de Demet Özdemir, în primul său rol major dramatic, după ce a avut succes în comedii romantice. Și când spunem spectaculoase, ne referim la faptul că iese de tot din serial İbrahim Çelikkol, adică actorul principal, interpretul lui Mehdi!

Sursa foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton