Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 a achiziționat cea mai nouă telenovelă Televisa. „Dragoste de gardă”, cu Daniel Arenas în rol principal

Pro 2 a achiziționat cea mai nouă telenovelă Televisa. „Dragoste de gardă”, cu Daniel Arenas în rol principal

de Redactia Tvmania

Pro 2 a achiziționat cea mai nouă telenovelă produsă de compania Televisa. Este vorba de producția „Dragoste de gardă”, cu Daniel Arenas și Livia Brito în rolurile principale.

Postul va difuza noua producție începând din 16 iulie, de la ora  19.00, în fiecare zi, pe tronsonul orar lăsat liber de telenovela „Puțin sunt și al tău”.

„Dragoste de gardă” va relata povestea unui grup de profesioniști din domeniul sănătății care se confruntă zilnic cu provocarea rezolvării situațiilor medicale complexe.

În original„Médicos en linea”, telenovela este produsă de José Alberto Castro pentru Televisa. Serialul este varianta mexicană a producţiei „Anatomia lui Grey”. Acţiunea are loc într-un spital renumit condus de Gonzalo Olmedo (José Elías Moreno), iar de-a lungul episoadelor mai mulţi medici sunt surprinşi atât la serviciu, ocupându-se de diverşi pacienţi, cât şi în afara sa, fiecare având probleme şi dorinţe diferite. Distribuţia este una de primă-mână, din care mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi Carlos de la Mota, Grettell Valdez şi Erika de la Rosa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton