Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 (fostul Acasă) aduce o nouă telenovelă în premieră: „Silvana sin lana”

Pro 2 (fostul Acasă) aduce o nouă telenovelă în premieră: „Silvana sin lana”

de Redactia Tvmania

PRO 2 (fostul Acasă) va difuza în premieră la noi una din cele mai recente producții Telemundo: „Silvana sin lana” (în română titlul va fi „Silvana”), care îi va are ca protagoniști pe cunoscuții Maritza Rodriguez și Carlos Ponce.

Premiera telenovelei va avea loc marți, 12 septembrie, la ora 14.30.

Telenovela „Silvana sin lana” prezintă povestea Silvanei „Chivis” (Maritza Rodriguez), o femeie din înalta societate care își pierde toată averea atunci când soțul său, un escroc,  este pe punctul de a fi arestat și fuge de autorități părăsindu-și familia.

Sărăcită peste noapte, Silvana este nevoită să se mute alături de fiicele ei într-un duplex, unde îl cunoaște întâmplător pe Manuel (Carlos Ponce), pe care îl va detesta din cauza unui accident de mașină în care amandoi au fost implicați.

Manuel află că noua sa vecină este cea cu care a avut accidentul de mașină, dar și cea de care s-a îndrăgostit din prima clipă. Bărbatul va încerca să o cucerească în ciuda faptului că este deja iubitul Stellei, o femeie sexy, dar geloasă.

Silvana, Trini, mama Silvanei și fiicele acesteia vor fi nevoite să învețe că nu lucrurile materiale sunt cele mai importante în viață, ci iubirea și familia unită.

Pe 11 septembrie de la ora 13.30 va fi difuzat finalul serialului „Parola: te iubesc”, iar de la ora 15.30 este programat ultimul episod al telenovelei „Îngeri păzitori” („Corazon valiente”).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton