Homepage  / Seriale / Telenovele

Pro 2 aduce, din 21 martie, telenovela „Mâine e o nouă zi” în locul serialului „Mama campionului”

Pro 2 aduce, din 21 martie, telenovela „Mâine e o nouă zi” în locul serialului „Mama campionului”

de Redactia Tvmania

O nouă telenovelă produsă de compania mexicană Televisa va avea premiera la Pro 2 pe 21 martie, de la ora 18.00, „Mâine e o nouă zi” („Y mañana será otro día… mejor”). Telenovela, difuzată în Mexic anul trecut, spune povestea Monicăi (Angélica Vale), o secretară de 40 de ani, care este îndrăgostită în secret de şeful ei, Camilo (Diego Olivera). Diana (Alejandra Barros), soţia lui Camilo, aflând că are cancer mamar, îi cere Monicăi să-i cucerească bărbatul. Diana se teme că va muri şi că soţul ei va rămâne trist şi singur alături de cei 4 copii pe care îi au împreună şi care au diferite probleme specifice vârstei lor. Serialul este un remake după telenovela chiliană Cuenta conmigo (2009), cu Carolina Arregui în rolul principal.

Din distribuţia producţiei „Mâine e o nouă zi” mai fac parte şi alţi actori cunoscuţi precum Ana Layevska şi Fabián Robles. Telenovela intră la Pro 2 în locul serialului „Mama campionului” („La jefa del campeon”), care se termină pe 20 martie.

Actriţa mexicană Angélica Vale este cunoscută din seriale precum „Perla, cărările iubirii”, „Amigas y rivales” sau „Lazos de amor”, în timp ce Diego Olivera a fost văzut în „Pe tărâmul dorinţei”, „Inima te minte” şi „Până la capătul lumii”.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton