Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 aduce, de luna aceasta, telenovela „Vin iubiri neaşteptate” („Vino el amor”), cu Gabriel Soto în rol principal

Pro 2 aduce, de luna aceasta, telenovela „Vin iubiri neaşteptate” („Vino el amor”), cu Gabriel Soto în rol principal

de Redactia Tvmania

Pe tronsonul lăsat liber de telenovela „La Dona”, care se termină pe 6 martie, va intra o altă telenovelă, „Vin iubiri neaşteptate” („Vino el amor”).

Primul episod al noului serial, realizat în 2016 de compania mexicană Televisa, va fi difuzat de Pro 2 pe 7 martie.

Protagonistul este actorul Gabriel Soto (care a vizitat România în urmă cu opt ani). Acesta îi dă viaţă lui David, un bărbat care îşi pierde soţia într-un accident şi care, din cauza depresiei, începe să îşi neglijeze copiii şi podgoria pe care o iubeşte foarte mult. Între timp, cel mai bun prieten al lui încearcă să profite de situaţie pentru a-i fura averea. Venirea tinerei Luciana (Irina Baeva) la podgorie va lumina viaţa lui David. Cei doi au de trecut însă multe piedici puse de persoane care nu vor să îi vadă împreună şi care nu vor ca David să îşi recapete stilul de viaţă şi să ia în stăpânire averea, aşa cum ar fi trebuit.

Gabriel Soto a mai fost văzut pe micile noastre ecrane în telenovelele „Refugiul iubirii”, „Forța destinului” şi „Predestinați”. Ultimul serial în care a jucat, „Caer en tentación”, a fost desemnat „Cea mai bună telenovelă” la gala „TVyNovelas 2018”. Actriţa de origine rusă Irina Baeva a mai jucat în „Fiorella, spune da!” (în care şi-a făcut debutul în actorie) şi „Pasiune şi putere”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton