Homepage  / Televiziune

Pro 2 aduce în premieră „Căsătorie cu bucluc”. Despre ce e vorba și când începe noul serial turcesc

Pro 2 aduce în premieră „Căsătorie cu bucluc”. Despre ce e vorba și când începe noul serial turcesc

de Ruxandra Dinca,

„Căsătorie cu bucluc”, serial turcesc lansat în 2019, cu Caglar Ertugrul și Burcu Özberk în rolurile principale, se vede în premieră în România la postul Pro 2 de marți, 5 octombrie.

Când începe noul serial turcesc „Căsătorie cu bucluc”

Serialul, în original „Afili Aşk”, va debuta la Pro 2 marți, 5 octombrie, la ora 20.30, înlocuind în grilă alt serial turcesc, „Rămâi lângă mine”, cu Furkan Andıç și Aybüke Pusat, care se termină luni, 4 octombrie. 

Noul titlu din grila Pro 2 este tot o comedie romantică, având în rolul principal masculin un actor pe care îl știm deja: Caglar Ertugrul. Pe actorul de 33 de ani, posesorul unor ochi verzi superbi și unul dintre cei mai căutați tineri actori din Turcia, telespectatorii români l-au mai văzut în „Yaman” și „În dragoste și în război”. Dar îl pot revedea chiar acum tot la Pro 2, în „Fiicele doamnei Fazilet”, serial care e programat zilnic de la 23.30. 

Cât despre principalul rol feminin, acesta e interpretat de frumoasa Burcu Özberk (31 de ani). Și pe ea am mai văzut-o pe micile ecrane românești: a debutat cu un rol mic în mare succes „Suleyman Magnificul”, apoi a jucat în „Guneş”, serial difuzat la noi în 2016 de Kanal D. 

„Căsătorie cu bucluc” a avut două sezoane

Mari producători de seriale, turcii au o particularitate: proiectele mari de televiziune, seriale dramatice sau de epocă, sunt lansate de obicei toamna, odată cu grila nouă, în timp ce vara preferă comedii romantice. Un astfel de serial este și acest „Căsătorie cu bucluc”, în original „Afili Aşk”, lansat în iunie 2019 la Kanal D Turcia.

Datorită poveștii și chimiei dintre protagoniștii, serialul s-a bucurat de succes pe plan local și a continuat până în mai 2020, având 2 sezoane și 38 de episoade până la urmă. 

Povestea este încă o variațiune pe tema iubirii dintre doi protagoniști care, deși se au precum șoarele și pisica la început, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt. 

Care e povestea din „Căsătorie cu bucluc”

Kerem Yiğiter (Çağlar Ertuğrul) este un tip răsfățat din lumea bună, moștenitorul unei companii textile importante din Istanbul, care își exasperează tatăl, un bărbat onest, familist convins. De ce e supărat omul de afaceri? Pentru că juniorul e mare amator de petreceri și de femei și nici prin cap nu-i trece să renunțe la viața lui pentru a se face băiat de casă, cuminte.

De partea cealaltă, Ayşe Özkayalı (adică Burcu Özberk) chiar este o fată cuminte, care lucrează la fabrica de textile a celor din familia Yiğiter. Frumoasă, deșteaptă și cu inimă mare, Ayşe se sufocă, ținută din scurt de fratele ei cel mare, Riza (Taner Rumeli), un tip agresiv, care a fost pe vremuri la închisoare. Cât despre celălalt frate al fetei, Erkut (Uğur Uzunel), acesta este un parazit căruia nu-i pasă decât de el. Singurul pe care Ayşe crede că se poate baza este iubitul ei, Berk (Yilmaz Kunt), dar când ea îi propune lui să se căsătorească, ca să poată scăpa de acasă, acesta dispare fără urmă.

Și pentru Kerem, și pentru Ayşe, familiile au alte planuri, doar că, aduși împreună de circumstanțe neașteptate, cei doi ajung să se căsătorească. La început e vorba de un aranjament care îi scoate din încurcături și mai mari, dar cu timpul, cuplul chiar ajunge să se îndrăgostească.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton