Homepage  / Știri / Televiziune

PRO 2 aduce în premieră o nouă telenovelă! „Mama campionului”, cu Africa Zavala și Carlos Ferra în rolurile principale

PRO 2 aduce în premieră o nouă telenovelă! „Mama campionului”, cu Africa Zavala și Carlos Ferra în rolurile principale

de Redactia Tvmania

Cât de departe poate ajunge dragostea unei mame pentru copiii săi? PRO 2 aduce pe micile ecrane o interesantă poveste despre lupta și sacrifiul unei mame pentru familia sa, o producție a anului 2018 marca Televisa. Telenovela „Mama campionului” („La jefa del campeon”) redă o poveste interesantă despre ambiție, sacrificiu și iubire, din 13 ianuarie începând cu ora 18:00, numai la PRO 2!

Pentru Tita Menchaca, una dintre cele mai fericite zile din viața sa a fost atunci când a rămas însărcinată și s-a căsătorit cu Waldo. Mama a doi copii, Reinaldo și Fabi, Tita a fost părăsită de soț cu ceva timp în urmă și a decis să își ia viața în frâu pentru a-i ajuta să-și îndeplinească visurile. 

Înfruntând o viață plină de lipsuri și greutăți, Tita speră ca într-o bună zi, băiatul ei cel mare, Reinaldo, să devină un fotbalist de succes.  Deși lucrează că o simplă vânzătoare ambulantă, Tita și-a sprijinit întotdeauna cei doi copii, deși Waldo a părăsit-o pe vremea când aceștia erau doar niște bebeluși.

Viața Titei va lua întorsături neașteptate însă  niciodată nu se va da bătută și va lupta pentru ca fiul său să își îndeplinească visul. În toată această aventură, aceasta se va îndrăgosti de Daniel „La Bomba” Rodríguez, interpretat de Carlos Ferra, pe care l-am putut vedea până de curând pe micile ecrane în telenovela „Inima nu cere voie”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton