Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 aduce serialul indian „Vremea inocenţei”

Pro 2 aduce serialul indian „Vremea inocenţei”

de Redactia Tvmania

Duminică, 11 martie, de la 18.00, la Pro 2 începe serialul indian „Vremea inocenţei” (în original „Aur Pyaar Ho Gaya”), urmând ca, din 12 martie, să fie difuzat, de luni până duminică de la ora 17.30.

Serialul difuzat în India în 2014 spune povestea lui Avni (Kanchi Singh), o tânără care povine dintr-o familie tradiționalistă. Raj (Mishkat Varma) este un bărbat romantic și idealist, care se îndrăgostește de ea. Famiile lor nu sunt de acord ca ei să aibă o relaţie, însă în cele din urmă se căsătoresc. La un moment dat, un secret legat de familia lui Avni iese la iveală şi totul se schimbă în vieţile lor.

Cea care îi dă viaţă lui Avni este tânăra actriţă Kanchi Singh (21 de ani). Aceasta a cochetat cu actoria încă din copilărie, însă adevăratul ei debut a venit la 14 ani, când a apărut în serialul „Sasural Simar Ka”. Primul rol principal l-a avut în 2014, chiar în „Vremea inocenţei”, iar pe micile noastre ecrane aţi mai văzut-o şi la Naţional TV, în „Dragoste dulce-amară”.

În ceea ce-l priveşte pe Mishkat Varma (28 de ani), rolul din „Vremea inocenţei” a fost primul din cariera lui, el dedicându-se până atunci modelling-ului. Din 2014 şi până acum a mai jucat în alte 4 seriale. Ultimul, „Ichhapyaari Naagin”, a fost urmărit în India anul trecut.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton