Homepage  / Seriale / Telenovele

Pro 2 anunță premiera telenovelei „Cum m-am îndrăgostit”, cu José Ron şi Esmeralda Pimentel

Pro 2 anunță premiera telenovelei „Cum m-am îndrăgostit”, cu José Ron şi Esmeralda Pimentel

de Redactia Tvmania

Din 11 ianuarie, José Ron şi Esmeralda Pimentel pot fi văzuţi, la Pro 2, în telenovela „Cum m-am îndrăgostit” (în original „Enamorándome de Ramón”), unde fac pereche pentru prima oară. Noi episoade pot fi urmărite de luni până duminică, de la ora 14.30.

 „Cum m-am îndrăgostit”, telenovela cu cele mai mari audienţe, în prezent, de la postul american Univison (conform peopleenespanol.com) vine şi la noi din 11 ianuarie, la Pro 2. Serialul a fost difuzat pentru prima oară în Mexic anul trecut (unde a avut de asemenea succes) şi îi are ca protagonişti pe José Ron şi Esmeralda Pimentel. José vă este cunoscut deja din telenovelele „Suflet vândut”, „Fiorella, spune da!” şi „Secrete din trecut”, în timp ce Esmeralda a mai fost văzută în „Culorile iubirii”, „Pentru că te iubesc” şi „Abisul pasiunii”.

În „Cum m-am îndrăgostit”, telenovelă realizată de compania Televisa, Esmeralda o joacă pe Fabiola, o tânără care, după moartea părinţilor, află că moştenitoarea bunurilor familiei este Juana (Marisol del Olmo), bona ei. Juana nu este, însă, interesată de avere, ci de fiul ei, Ramon (José), un băiat generos, care este mecanic într-un orăşel. Bărbatul îi sugerează mamei sale să renunţe la întreaga avere moştenită, pentru a evita problemele cu rudele Fabiolei. Atunci când o cunoaşte pe Fabiola, Ramon este cucerit de frumuseţea ei, chiar dacă aceasta se poartă mizerabil cu el. În ciuda acestui lucru, cei doi ajung să se îndrăgostească.

José Ron e din nou singur

Înainte de Sărbători, José Ron (36 de ani) a anunţat că s-a despărţit de iubita sa, Daniela Alvarez, model şi prezentatoare meteo, după aproape un an de relaţie. „Într-adevăr, nu mai formăm un cuplu, dar sunt foarte recunoscător pentru toate momentele frumoase trăite împreună. Ea ştie că a fost o persoană specială pentru mine, dar viaţa merge mai departe”, a spus actorul într-un video pe YouTube. El nu a specificat care au fost motivele despărţirii, însă, la un moment dat, pe parcursul relaţiei, tabloidele mexicane au scris că José s-ar fi îmbătat şi ar fi agresat-o fizic pe Daniela. În trecut, acesta a avut o relaţie cu actriţa Iran Castillo, iar în timpul filmărilor la „Fiorella, spune da!” s-a scris că ar fi avut o idilă cu Livia Brito. Cei doi au infirmat zvonurile spunând că sunt doar buni prieteni.

Ce mai face Esmeralda Pimentel

Actriţa în vârstă de 28 de ani şi-a surprins fanii când a declarat că, în 2018, va lua o pauză de la seriale şi se va muta din Mexic în SUA pentru a studia actoria. „Din ianuarie voi începe să studiez, eu un lucru pe care mi-l doresc de foarte mult timp şi pe care l-am tot amânat. Acum este cel mai bun moment să-mi dedic timpul propriei persoane, să cresc la nivel profesional şi personal”, a spus ea, citată de peopleenespanol.com. Chiar şi aşa, Esmeralda nu va lipsi de pe micile ecrane, căci anul acesta va avea premiera, atât în Mexic, cât şi în SUA, cea mai recentă telenovelă a ei, pe care a filmat-o în 2017 alături de Osvaldo Benavides, „La bella y las bestias”. În această producţie Esmeralda îi dă viaţă unei experte în arte marţiale, care vrea să răzbune moartea părinţilor ei. După telenovela „Cum m-am îndrăgostit”, Esmeralda Pimentel a mai fost văzută şi pe marile ecrane din Mexic, în toamna trecută, în comedia „Cuando los hijos regresan”, alături de Carmen Maura şi Cecilia Suárez.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton