Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 difuzează în premieră serialul turcesc „Rămâi lângă mine”! Află totul despre noua producție

Pro 2 difuzează în premieră serialul turcesc „Rămâi lângă mine”! Află totul despre noua producție

de Redactia Tvmania

„Rămâi lângă mine”, în original „Her Yerde Sen”, este noua comedie romantică turcească pe care postul Pro 2 o va difuza din 22 iunie în locul producției „Răzbunare pe tocuri”.

După terminarea serialul turcesc „Răzbunare pe tocuri” – ultimul episod este programat miercuri, 21 iulie, postul Pro 2 va difuza pe același tronson un alt serial turcesc. Este vorba de „Rămâi lângă mine”, în original „Her Yerde Sen”, o comedie romantică difuzată între iunie și noiembrie 2019 de postul tv Fox Turcia, având în original 23 de episoade. Noul titlu va putea fi urmărit la Pro 2 zilnic, de la 21.00.

Protagoniștii noii povești de dragoste sunt doi actori pe care telespectatorii români îi cunosc deja, din alte seriale difuzate la noi. Pe Furkan Andıç (31 de ani), interpretul rolul principal masculin, l-am văzut în serialele „Meryem” și „Surorile”, cât despre protagonista poveștii, Aybüke Pusat (26 de ani), ea a mai apărut în roluri mai mici în serialele „Bahar: Viață furată” și „Yaman”. 

 

Dragoste cu năbădăi în serialul turcesc „Rămâi lângă mine”

 

Telespectatorii turci au o slăbiciune pentru comediile romantice, seriale care apar în grilele lor de televiziune mai ales vara. Ca atâtea altele înainte, și „Rămâi lângă mine”, în original „Her Yerde Sen”, vorbește despre o idilă care se naște în condiții neașteptate, între doi oameni cum nu se poate mai diferiți.

 

Demir (Furkan Andıç) este un arhitect strălucit, un bărbat tânăr și de succes, care se întoarce acasă, la Istanbul, după ani de studii în Japonia. Tânărul refuză să lucreze pentru firme mari și, deși cei din jur îl avertizează că nu a făcut cine știe ce afacere, cumpără o companie mică, aflată în prag de faliment, pe care intenționează să o readucă pe linia de plutire într-un an. În același timp, cumpără casa copilăriei sale, de dragul amintirilor sale.

Dar, ce să vezi, Demir e șocat să afle că aceeași casă a fost cumpărată și de altă persoană, o tânără pe nume Selin (Aybüke Pusat). Încercând să lămurească încurcătura, eroii noștri descoperă că fiecare a cumpărat doar jumătate din casă și, cum nici unul nu vrea să cedeze, ajung să locuiască sub același acoperiș, fiecare sperând în sinea lui că celălalt va renunța primul și va da bir cu fugiții.

Daaar, acțiunea se complică și mai mult când, ajuns la noua lui companie, Demir descoperă că enervata lui colegă de casă, Selin, îi este de fapt subalternă – lucrează ca designer de interior. Ca și colegii săi, Selin e revoltată de noile reguli și în general cerințele impuse de Demir ca șef. Printre ele, faptul că sunt interzise idilele de la birou, între colegi, irită pe toată lumea.

Și uite așa se trezește Demir implicat într-un război pe două fronturi, și acasă, și la birou, cu aceeași femeie, Selin, care complotează și e dispusă la multe ca să-l alunge și din casă, și din companie. După cum probabil vă așteptați însă, treptat, protagoniștii ajung să se îndrăgostească, dar nu înainte să treacă prin o groază de încurcături!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton