Homepage  / Telenovele

Pro 2 difuzează în premieră telenovela „Totul pentru iubire”, cu Michelle Renaud și Danilo Carrera

Pro 2 difuzează în premieră telenovela „Totul pentru iubire”, cu Michelle Renaud și Danilo Carrera
12

de Anda Dincă,

Telenoveliștii Michelle Renaud și Danilo Carrera se întorc din 4 noiembrie pe micile noastre ecrane, la Pro 2, cu telenovela „Totul pentru iubire”, difuzată în premieră în România. Jocul actoricesc, povestea presărată cu intrigi și pasiune și peisajele idilice sunt atuurile acestui nou proiect Televisa. 

Actorii Michelle Renaud (33 de ani) și Danilo Carrera (31 de ani) au impresionat publicul cu rolurile lor din producția „Hijas de la luna”/„Raze de lună” (2018), așa că cei de la Televisa i-au distribuit în 2020 într-o nouă telenovelă, „Totul pentru iubire” („Quererlo todo” în original). 

Producția va avea premiera la Pro 2 pe 4 noiembrie, de la ora 18.00, iar din distribuție mai fac parte și alți actori latino cunoscuți precum Scarlet Gruber, Victor Garcia, Manuel Ojeda, Olivia Bucio, Sara Corrales, Manuel Ojeda și Alexis Ayala. Serialul s-a terminat în Mexic în aprilie anul acesta, după 122 de episoade, și a avut la bază povestea unei telenovele argentiniene din 2009, „Herencia de amor”. 

Care e povestea din telenovela „Totul pentru iubire”

Acțiunea are loc în orașul pitoresc El Rosario, din statul mexican Sonora, iar în prim-plan se află membrii familiei Montes, care își dispută drepturile asupra fermei „La Noria”. Cel care i-a învrăjbit a fost chiar capul familiei, Don Patricio Montes (Manuel Ojeda), care, înainte să moară își lasă toată averea, inclusiv ferma și moșia, pe mâinile unei credincioase menajere, Delia Santos (Olivia Bucio). 

În mijlocul intrigilor și trădărilor din cauza revendicării moștenirii se trezește și frumoasa Valeria Fernández (Michelle Renaud), al cărei logodnic este Leonel Montes (Víctor González), fiul lui Don Patricio. Acesta este mai mult decât interesat să revendice ceea ce îi aparține din moștenirea tatălui său si nu s-ar da în lături de la nimic ca să obțină acest lucru. 

Viața Valeriei ia o turnură neașteptată când îl cunoaște pe Mateo Santos (Danilo Carrera), fiul Deliei și angajat la fermă, de care se îndrăgostește iremediabil. 

Actorii din „Totul pentru iubire” sunt un cuplu și în realitate

Actorii din rolurile principale, Michelle Renaud și Danilo Carrera s-au apropiat pe platourile de filmare ale telenovelei „Hijas de la luna”/„Raze de lună”, în 2018, iar în 2019 cei doi au început o relație, care a trecut testul distanței. 

În acea perioadă, Danilo a decis să se întoarcă în țara natală, Ecuador, pentru a juca fotbal, iar Michelle a rămas în Ciudad de Mexico. Din păcate însă la începutul lui 2021, în timp ce filmau chiar pentru telenovela „Totul pentru iubire”, cei doi au ales să pună punct poveștii lor de iubire și să rămână prieteni: „Cu toată tristețea din lume dorim să vă anunțăm că am decis să punem punct frumoasei noastre relații”, au anunțat cei doi simultan pe Instagram. 

Fanii cuplului au fost însă așa de supărați de cele întâmplate, încât Danilo a primit amenințări! Ulterior, Michelle a explicat că „am vorbit și vrem lucruri diferite, eu vreau o familie, și el vrea același lucru, dar nu chiar acum”, a povestit, citată de People en Español, actrița, care are un băiețel de 4 ani, dintr-o relație anterioară. Din fericire pentru toată lumea, actorii s-au împăcat în august anul acesta și de atunci sunt împreună!

Ce fac actorii „Totul pentru iubire” în prezent

Daniel poate fi văzut în prezent pe micile ecrane din Mexic la postul Las Estrellas în telenovela „Contigo sí”, în care îi dă replica actriței Alejandra Robles Gil. În afară de fotbal și telenovele, Danilo este pasionat și de scris. 

Actorul a lansat la începutul anului prima sa carte, inspirată din viața sa, la care a scris în ultimii patru ani. „Sunt foarte emoționat să vă anunț: Cartea mea „Cuando nadie me ve” este disponibilă în librăriile din Mexic”, a zis el pe Instagram. După atâtea proiecte variate, Danilo recunoaște că îi mai lipsește un singur lucru: „Să-mi fac o familie, îmi doresc un copil”, a zis el, citat de minutomexico.mx.

Între timp, Michelle a început filmările la o peliculă, „Malvada”. „Visele devin realitate. Sunt foarte mândră să ajung la cinema cu un proiect plin de magie, fantezie, comedie, romantism. Și mai mult decât atât, alături de oameni incredibili de talentați. Lucrez pentru un regizor pe care îl admir foarte mult, José Manuel Cravioto (n.r. – cel care a realizat serialul „Monarca” de la Netflix). Nu știu ce am făcut bine, dar am făcut eu ceva. Nu aș putea fi mai fericită”, a exclamat actrița pe aceeași rețea socială. 

Conform eluniversal.com.mx, „Malvada” va spune povestea a doi tineri care se iubesc și care se despart. Fata primește într-o zi un telefon de la mama fostului care îi spune că acesta urmează să se căsătorească cu o vrăjitoare și îi cere ajutorul. Alături de Michelle în acest film mai joacă Gisselle Kuri, Giuseppe Gamba, Alex Fernández și Manuel Calderón.

Quererlo-todo-131150658_230509482032651_5594465156633951725_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton