Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 redifuzează din 3 mai telenovela „Inima nu cere voie” cu Gabriel Soto și Silvia Navarro

Pro 2 redifuzează din 3 mai telenovela „Inima nu cere voie” cu Gabriel Soto și Silvia Navarro

de Redactia Tvmania

Începând cu 3 mai, ora 18.00, Pro 2 va redifuza telenovela mexicană „Inima nu cere voie” („Caer en tentación”), o producție de succes a companiei Televisa, care a fost urmărită în ţara de origine între 2017-2018.

Povestea aduce în discuţie tema infidelităţii şi începe când Raquel (Silvia Navarro) află că soţul ei, Damian (Gabriel Soto), se află în comă în urma unui accident de maşină. Rachel este informată de poliţie că, alături de soţul său, în maşină se afla şi o femeie, însă corpul acesteia a dispărut. Santiago (Carlos Ferro), un prieten de familie, descoperă că femeia din maşină era Carolina (Adriana Louvier), soţia sa, şi amanta lui Damian. Producția a obținut nu mai puțin de 10 premii la gala „TVyNovelas” din 2018, în cadrul careia a fost desemnată „cea mai bună telenovelă a anului”. Pentru prestațiile din acest serial au fost premiați actorii Carlos Ferro, Julia Urbini, Ela Velden și Germán Bracco.  

Ce mai fac Gabriel Soto și Silvia Navarro

În prezent, Gabriel Soto se află în carantină împreună cu iubita sa, actrița Irina Baeva, dar și cu sora ei venită în vizită din Rusia, în timp ce Silvia Navarro stă acasă alături de soțul ei, Gerardo Casanova, de profesie economist, și de fiul lor în vârstă de 4 ani și jumătate, Leon. Anul trecut, cei doi au traversat o criză în căsnicia lor din cauza presupuselor infidelități ale lui Gerardo, însă au reușit să treacă peste ele și să-și salveze mariajul. Mai mult, Silvia ar fi acceptat un nou proiect tv, și anume un serial cu accente comice realizat de compania Telemundo “La suerte de Loli” 

După „Inima nu cere voie” Gabriel a mai jucat în 3 telenovele: „Cealaltă familie a soțului meu”, „Un celibatar învins” și „Blind date” (cea din urmă putând fi văzută în prezent la Pro 2), în timp ce Slivia a filmat pentru comedia „Hasta que la suerte nos separe” alături de Cristián de la Fuente. Pelicula va avea premiera anul acesta în Mexic  pentru care ar fi început filmările înainte de izbucnirea pandemiei. Din distribuția acestui serial mai fac parte Flavio Medina și Jacqueline Bracamontes.. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton