Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 va difuza imagini în premieră din „Ferma vedetelor”. Emisiunea „Ferma după perdea”, în weekend la tv

Pro 2 va difuza imagini în premieră din „Ferma vedetelor”. Emisiunea „Ferma după perdea”, în weekend la tv

de Redactia Tvmania

Pro 2 va difuza începând din acest weekend o nouă emisiune. „Ferma după perdea”, în care vor fi difuzate imagini nemaivăzute din fermă, va fi prezentată de Andreea Ibacka și Octavian Strunilă și va fi pe post sâmbăta, de la ora 19.30.

Cei doi prezentatori vor face echipă pentru a întoarce pe toate fețele conflictele, tensiunile, condițiile de trai, momentele amuzante și dramele personale prin care vor trece cele 6 cupluri de vedete ce au acceptat provocarea „Ferma vedetelor”. Monica Bârlădeanu și Nea Rață vor fi primi invitați ai emisiunii, care vor dezbate alături de Andreea Ibacka și Octavian Strunilă cum s-au acomodat vedetele, primele tensiuni din fermă, dar și emoțiile primului duel!

Andreea Ibacka este foarte entuziasmată și abia așteaptă să descopere ce se întâmplă după perdea și cât de greu este să faci parte dintr-un astfel de proiect:

Un reality show este fascinant prin definiție. Iar în momentul în care formatul presupune condiții extreme, provocarea se transformă într-un joc al nervilor tari. Suntem cu atât mai curioși să aflăm ce se ascunde în spatele cortinei, ce nu se vede pe TV la ”Ferma vedetelor”.

Care sunt motivele de conflict dintre concurenți, cum se formează alianțele și cum se construiesc strategiile pentru câștigarea unui premiu de 50.000 Euro! Cât de puternic e dorul de casă și cât de mare este motivația de a rămâne în show! Rămâne să descoperim toate acestea împreună la ”Ferma după perdea”. Și acum spune drept, ai prin preajmă borcanul cu care ascultai cândva discuțiile vecinilor prin perete?

N-o să ai nevoie de el, întrebam doar așa… să te bag în atmosferă. Invitația la noi după perdea este oficială, în fiecare sâmbătă de la 19:30, pe PRO 2. Struni și cu mine te așteptăm nerăbdători, cu tot cu secretele de culise la care nu ai avut acces pănă acum. Mă rog, mai nerăbdătoare eu, mai nostalgic fiindcă el a fost în fermă!”.

Octavian Strunilă vine cu un bagaj mare de experiență acumulat în sezonul doi „Ferma vedetelor”. Cunoștințele de fermier îl vor ajuta să scoată la iveală cele mai ascunse simțiri ale invitaților săi.

Mă bucur foarte mult că o să retrăiesc o dată cu concurenții spiritul fermei! Au trecut doi ani de atunci și am amitiri încă vii de acolo. Este o experiență care te marchează, asemănătoare cu armata!

Mă bucur și de faptul că acum voi avea ocazia să fiu martor din exterior la tot ce se întâmplă în fermă, mai ales că le-am dat startul împreună cu Paul Ipate în această competiție și am încercat să le dăm cele mai bune sfaturi concurenților. Am foarte mulți prieteni în fermă anul acesta și abia aștept să văd cum se descurcă și să studiez caracterele!

Pe Andreea o cunosc de 11 ani, am filmat împreună aproape patru ani și cred că o să facem echipă foarte bună, așa că vă invit să nu ratați prima noastră întâlnire!”, a declarat Octavian.

În fiecare sâmbătă, de la ora 19:30, „Ferma după perdea” va aduce în fața telespectatorilor culisele răsturnărilor de situație, momente speciale și va purta publicul dincolo de porțile fermei alături de invitați speciali.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton