Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 va difuza remake-ul telenovelei „Betty cea urâtă”. Când are loc premiera

Pro 2 va difuza remake-ul telenovelei „Betty cea urâtă”. Când are loc premiera

de Redactia Tvmania

Postul Pro 2 a achiziționat o nouă producție Telemundo realizată între 2018-2019. Este vorba de adaptarea telenovelei „Betty cea urâtă”, denumită „Betty în New York”. 

Premiera telenovelei „Betty în NY” va avea loc imediat după finalul producției „O nouă viață”, duminică 22 noiembrie, de la ora 20.00, urmând ca din 23 noiembrie să fie difuzate 2 episoade zilnic, în intervalul orar 19.00-21.00.

Noua telenovelă îi aduce în rol principal pe Eleferry Torres, care îi va da viață personajului Betty, în varianta originală interpretat de actrița Ana Maria Orozco, și pe Erik Elias, care va fi Armando Mendoza, personaj interpretat în 2000 de Jorge Enrique Abello. Pe Erik Elias l-am mai văzut în telenovelele „Culorile iubirii’, „Iți ordon să mă iubești!” și „Trupul dorit”.

Din distribuție mai face parte și actorul Aaron Diaz, care a revenit în telenovele după o pauză de 10 ani, ultimul său proiect, telenovela „Teresa”, fiind în cadrul companiei Televisa. 

Povestea

Telenovela spune povestea lui Beatriz Aurora Rincón Lozano, o tânără inteligentă cu origini latino, care locuieşte la New York. După ce şase luni este respinsă la diferite interviuri pe motiv că nu arată bine, Beatriz decide să accepte o slujbă care este sub nivelul ei de pregătire. Totuşi, ea face un salt în carieră atunci când devine secretara personală a directorului unei case de modă renumite, V & M Fashion. În mijlocul unei lumi cu modele, haine frumoase şi foarte mult glamour, Betty va trebui să facă faţă multor momente stânjenitoare, dar, în acelaşi timp, îşi va dezvolta personalitatea şi va găsi şi dragostea.

 

Mai mult decât atât, Jorge Enrique Abello – interpretul lui Armando Mendoza în varianta originală a serialului – a postat pe Instagram fotografii cu distribuția telenovelei „Betty en New York’, remake-ul telenovelei, și s-a arătat încântat de ceea ce pregătesc cei de la Telemundo. Se pare că actorul va avea o apariție specială în cadrul noii producții: 

„O îmbrățișare @erickelias. Fie ca „Betty în New York’ să aibă succes!! Cei de la Telemundo trebuie să se simtă mândri pentru un așa proiect. Betty este o urâtă foarte frumoasă! Ne vedem pe platourile de filmare’, a scris actorul.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton