Homepage  / Știri / Televiziune

Pro 2 va redifuza telenovela „Pe tărâmul dorinței”, cu Claudia Alvarez și Cristian de la Fuente

Pro 2 va redifuza telenovela „Pe tărâmul dorinței”, cu Claudia Alvarez și Cristian de la Fuente

de Redactia Tvmania

Postul de televiziune Pro 2 va redifuza zilnic, din 4 decembrie, de la ora 18.00, telenovela  „Pe tărâmul dorinței”, cu Claudia Alvarez și Cristian de la Fuente în rolurile principale. 

Difuzată inițial în toamna anului 2018, producția revine pe micile ecrane, după finalul telenovelei „Fără privirea ta”, al cărei ultim episod va fi difuzat pe 3 decembrie, în intervalul orar 18.00-19.00. 

Serialul „Pe tărâmul dorinței” redă povestea a trei bărbați care sunt îndrăgostiți de aceeași femeie. Telenovela „Pe tărâmul dorinței’ („ En tierras salvajes’) îi aduce în rolurile principale pe Claudia Alvarez („Dragoste la indigo’), Cristian de la Fuente („Intrigi în paradis), Diego Olivera („Până la capătul lumii’) și Horacio Pancheri („Chemarea destinului’). Din distribuție mai fac parte marii actori ai telenovelelor Cesar Evora („Amazoanele’) și Daniela Romo („Que bonito amor’), dar și frumoasa Ninel Conde (cunoscută după rolul avut în telenovela „Rebelde’).

Isabel Montalban (Claudia Alvarez), personajul princiapal al serialului, are o căsnicie fericită și liniștită alături de Anibal Otero (Diego Olivera). Totul se schimbă atunci când problemele sale sănătate se agravează. Anibal gășeste soluția perfectă și o trimite pe Isabel la clinica de specialitate pe care o au într-o zonă montană. Din cauza afacerilor, Anibal petrece foarte puțin timp cu Isabel, ba chiar mai mult; ajung să nu se vadă pentru perioade foarte mari, acesta având și o aventura extraconjugală care îi va ocupa mare parte din timp. Acest lucru determină o apropiere nefirescă între Isabel și cei doi frați ai lui Anibal: Sergio (Horacio Pancheri) și Daniel (Cristian de la Fuente).

 

 

Probleme în alegerea protagonistei

Pentru această producție, producătorul Salvador Mejia a încercat să găsească o actriță care să se potrivească foarte bine cu actorii telenovelei. Printre actrițele cunoscute, la casting au participat Scarlet Gruber, Marlene Favela, Danna Garcia și Mayrín Villanueva. În urma acestuia, cea aleasă a fost Mayrín Villanueva care începuse deja filmările pentru producție, însă la scurt timp Televisa a renunțat la ea, din motiv că încă o telenovelă rula pe micile ecrane din Mexic concomitent cu aceasta:

„A fost ceva neașteptat și cred că nici măcar producătorul nu se aștepta la așa ceva, pentru că altfel nu ar mai fi investit timp și bani. A fost o greșeală, iar compania a decis că nu se puteau suprapune două proiecte cu aceeași protagonistă’, a declarat Mayrin în cadrul unui interviu. Decizia nu a fost ușor de asimilat pentru actriță: „În mod cert este ceva greu de înțeles. Mi-aș fi dorit să nu se întâmple asta pentru că fiecare își face iluzii cu noile proiecte. A fost ceva dureros, dar suntem actori și stim că uneori suntem aleși, uneori nu’, a completat aceasta. Ulterior, Mayrín Villanueva a fost înlocuită de Claudia Alvarez care a fost nevoită să se integreze în echipă la mijlocul filmărilor. 

Filmări în zone periculoase

Mare parte a filmărilor au avut loc în natură, mai exact în Pátzcuaro, Michoacán, o superbă zonă a Mexicului. Din păcate accidentările nu au întârziat să apară. Cristian de la Fuente, unul din protagoniști a fost mușcat de un scorpion pe platourile de filmare chiar cu o zi înainte de a-și serba ziua de naștere: „Mi s-a administrat un medicament de către doctorii prezenți aici pentru a evita efectele pe care le-ar putea avea veninul. Nu a fost nimic grav’, a declarat acesta, iar Diego Olivera l-a completat: „Pe un Otero nu îl doboară nimic’, a spus actorul în glumă. Diego, Cristian și Horacio au rămas prieteni foarte buni în urma acestui proiect și chiar au declarat că se consideră frați.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton