Homepage  / Știri

Pro Cinema are program special pe 19 aprilie, la aniversarea a 10 ani de existenţă

Pro Cinema are program special pe 19 aprilie, la aniversarea a 10 ani de existenţă

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, 19 aprilie, când Pro Cinema împlineşte 10 ani de existenţă, veteranii sitcomului autohton din "La Bloc", regii neîncoronaţi ai umorului de peste Ocean - “Familia Bundy”, “Doi bărbaţi şi jumătate”, “MASH”, “Seinfeld”, “Prietenii tăi” -, dar şi cei care au scris istorie prin seriale de acţiune precum "Jurnalele vampirilor" şi "Prison Break" fac parte din programul special, de sărbătoare, al postului.

La Bloc

La Bloc după 10 ani”, difuzat de la 13:45, marchează reunirea distribuţiei din serialul „La Bloc”. Realizat la mai bine de un deceniu de când s-a strigat pentru prima dată “motor”,  “La Bloc după 10 ani” este un episod special, care-i surprinde pe îndrăgiţii eroi în Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coadă), Costel (Dragoş Moştenescu) şi Lili (Mariana Dănescu) se vor prezenta ca fiind milionari români fugiţi de criza şi nebunia din ţară.

Married... with Children

Al Bundy, Peggy, Kelly şi Bud – irezistibila “Familie Bundy”- va fi prezentă de la 14:45 la Pro Cinema în două episoade ale unuia dintre cele mai longevive şi îndrăgite seriale americane.

two-and-half-men-threegirlsguynamedbud-season8-03

Doi bărbaţi, un copil şi niciun adult – aceasta este formula de succes a celor “Doi bărbaţi şi jumătate”, care vor fi prezenţi la Pro Cinema începând cu ora 15:45. Fanii lui Charlie Sheen, care a devenit cel mai bine plătit actor dintr-un serial (ajungând la 1 milion de dolari pentru un singur episod) , poate fi văzut în rolul irezistibilului Charlie Harper în două episoade speciale din sezonul opt al serialului.

filantropica-318790l-imagine

”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană!” –  este una dintre replicile care a făcut istorie şi care pare să existe şi separat de personajul  care a rostit-o intrând în limbajul comun. Pe 19 aprilie, de la ora 17:00, telespectatorii Pro Cinema îl pot vedea pe Gheorghe Dinică într-unul dintre rolurile magistrale din cariera sa, cel al lui Pepe, textierul oficial al cerşetorimii bucureştene din “Filantropica”, în regia lui Nae Caranfil.

Seinfeld vs Friends

Greii comediei americane, cei ale căror nume sunt sinonime cu umorul, “MASH” şi “Seinfeld”, care au transformat sitcomul într-un fenomen ce a pătruns în viaţa de zi cu zi, veşnic actuali pentru că au ca etalon excelenţa, sunt prezenţi la Pro Cinema de la orele 19:00 şi 20:00.

Regalul comediei va fi completat, de la ora 21:00, de buna dispoziţie adusă de “Prietenii tăi”.

Pentru seara de 19 aprilie, Cristian Tudor Popescu propune telespectatorilor CineTePrinde un film de acţiune de două ori nominalizat la premiul Oscar – “Marele maestru”  – difuzat în premieră, de la ora 22:00. Povestea maestrului de arte marţiale Ip Man, cel care l-a antrenat pe Bruce Lee,  a reprezentat propunerea Hong Kong-ului la premiile Oscar 2014, la categoria cel mai bun film străin. “Fiecare luptă se desfăşoară cu o aşa complexitate şi graţie, încât, în comparaţie cu „Marele maestru”, „Tigru şi dragon” pare un film static!”, scria Examiner.com.

De la ora 01:00, “Jurnalele vampirilor” (“Vampire Diaries”), serialul fenomen care a creat dependenţă în rândul tinerilor de pe toate continentele şi “Prison Break”, de la ora 02:00, serialul care i-a surprins prin succesul pe care l-a avut chiar şi pe creatorii săi, condimentează cu acţiune ziua de 19 aprilie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton