Homepage  / Televiziune

PRO GOLD redevine ACASĂ GOLD, iar PRO CINEMA își schimbă grafica

PRO GOLD redevine ACASĂ GOLD, iar PRO CINEMA își schimbă grafica

de Ioana Maria,

După postul Pro 2, care va deveni ACASĂ, a venit rândul ca și PRO GOLD și PRO CINEMA să se transforme și îmbrace haine noi, au anunțat în urmă cu puțin timp reprezentanții grupului PRO.

Din această primăvară, PRO GOLD redevine ACASĂ GOLD, casa telenovelelor românești clasice. În afară de cele mai iubite titluri românești, publicul se va bucura și de cele mai iubite serii turcești și telenovele latin-americane ale ultimilor ani, care îi va duce pe telespectatori într-un carusel de emoții, fie de nostalgie, fie de bucurie.

PRO CINEMA va păstra rețeta care l-a făcut în toți acești ani atât de iubit de public. Astfel, PRO CINEMA va continua să difuzeze unele dintre filmele care au făcut istorie în industria cinematografică, dar și titluri noi din diferite genuri.

Aceste schimbări vor fi strâns legate de un conținut nou și îmbunătățit pentru ambele canale. Pentru ACASĂ GOLD, nostalgia a fost cuvântul care și-a pus amprenta în tot procesul de rebranding. Tot pachetul grafic, de la logo, culori și animații inspiră emoție și nostalgie. Pe altă parte, PRO CINEMA, deși are puține modificări din punct de vedere brand, telespectatorii vor observa cu siguranță spiritul îmbunătățit.

Cum arată noul program TV ACASĂ GOLD

ACASĂ GOLD va oferi telespectatorilor săi telenovele și seriale turcești clasice și seriale românești îndrăgite de către iubitorii de telenovele. Specific pentru ACASĂ GOLD rămâne programarea strip, de luni până duminică. Noua grilă arată în felul următor:

  • Luni-duminică: ora 19 – Serial turcesc: „Dragoste și pedeapsă”
  • Luni-duminică: ora 20 – Telenovelă: „Nu-i nimeni ca mine”
  • Luni-duminică: ora 21 – Telenovelă: „Inimă sălbatică”
  • Luni-duminică: ora 22 – Serial românesc: „Moștenirea”
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton