Homepage  / Știri / Televiziune

Pro Gold s-a răzgândit: în loc de serialul indian „Inimi și lacrimi”, a început o telenovelă cu Victoria Ruffo

Pro Gold s-a răzgândit: în loc de serialul indian „Inimi și lacrimi”, a început o telenovelă cu Victoria Ruffo

de Redactia Tvmania

Modificări de ultimă oră la Pro Gold.  Pe 11 mai, la 19.30, potrivit programului inițial, la Pro Gold urma să înceapă serialul indian „Inimi și lacrimi”. Dar pe ultima sută de metri, postul a modificat grila și a început difuzarea telenovelei mexicane „Blind Date”, cu Victoria Ruffo printre protagoniști. 

Marți, 11 mai, la 19.30, ar fi trebuit să înceapă serialul indian „Inimi și lacrimi”, în locul telenovelei „Te voi găsi, te voi iubi”, dar pe ultima sută de metri, postul a preferat altă telenovelă mexicană în grila de programe. Este vorba de „Blind Date”, cu Victoria Ruffo, Arturo Peniche, Sofía Garza, Gonzalo Peña, Omar Fierro în rolurile principale.

Despre ce e vorba în „Inimi și lacrimi”

În original „Dil Se Dil Tak”, serialul „Inimi și lacrimi”, cu Rashami Desai, Jasmin Bhasin și Siddharth Shukla (înlocuit ulterior de Rohan Gandotra) în rolurile principale, are „doar” 346 de episoade – puțin în comparație cu producțiile indiene de cursă lungă, care pot dura ani de zile. Deși s-a bucurat de oarece succes în țara de origine, serialul nu a fost transmis decât un sezon, între 2017 și 2018. 

„Inimi și lacrimi” este inspirat de un film lansat la Bollywood în 2001, „Chori Chori Chupke Chupke”, și are o intrigă construită pe tema mamei-surogat, una destul de spinoasă în India, ca peste tot, de altfel, în societățile tradiționaliste. 

 

Care e povestea din „Blind Date”

Eroina serialului este Lucia (Sofia Garza), un vlogger a cărui viață depinde de părerea oamenilor din jur, mama ei, Maura (Victoria Ruffo), fiind cel mai aprig critic al ei. Pentru că sora ei, Marina, urmează să se căsătorească, Lucia are la dispoziție 258 de zile pentru a slăbi, pentru a-și schimba imaginea și pentru a-și găsi un iubit. Nu de alta, dar Maura nu ar vrea ca ea să participe la nuntă singură și îmbrăcată în negru. Încercările Luciei de a-și găsi bărbatul visurilor, dar și tachinările mamei ei vor stârni cu siguranță râsul telespectatorilor. 

În alte roluri apar Arturo Peniche, Omar Fierro („Raze de lună”), Juan Ferrara („Rebelde”), Gonzalo Peña și Itahisa Machado. Actrița Sofia Garza a mai jucat în serialele „Sense8”, „Paquita la del Barrio” și „Atrapada”, în timp ce acest proiect marchează revenirea actriței Victoria Ruffo, după trei ani de la ultimul său proiect „Amazoanele: Lupta pentru fericire” (este, de asemenea, și prima telenovelă de comedie în care apare Ruffo, pe care am văzut-o făcând de-a lungul timpului mari roluri dramatice).

Din 11 mai, „Blind Date” va fi difuzată zilnic, de la 19.30. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton