Homepage  / Știri / Televiziune

Pro TV a anunțat numele primelor 5 vedete care participă la emisiunea „Fort Boyard”

Pro TV a anunțat numele primelor 5 vedete care participă la emisiunea „Fort Boyard”

de Redactia Tvmania

În primul sezon „Fort Boyard”, Pro TV va miza pe participarea a cinci vedete autohtone: Deea Ibacka, Roxana Vancea, Răzvan Fodor, Ionuț Iftimoaie si Jorge și-au unit fortele și sunt pregătiți să trăiască o experiență fascinantă.

Forța, îndemânarea, rezistența, rapiditatea și îndrăzneala le vor fi puse la grea încercare prin probe de foc ce le vor împinge limitele la maximum și le vor scoate la iveală noi abilități. Despre provocarea „Fort Boyard”, cele cinci vedete au puncte de vedere foarte interesante, însă toți sunt legați de o pasiune, care s-a înfiripat în sufletele lor în urmă cu mai bine de 20 de ani.

„În primul rând, sunt îndeajuns de bătrân, încât am prins primele difuzări ale acestei emisiuni pe Pro TV. Inițial, îl  urmăream pe TV5. Acest concurs e îmbrăcat în mister, e plin de ghicitori, iar istoricul acestui fort te face să îți dorești să îl veziîn realitate Chiar mi-a dat o stare foarte interesantă. Am acceptat provocarea fără să stau pe gânduri.”, a declarat Răzvan Fodor.

Deea Ibacka, încântată de această experiență inedită, a spus: „Am copilărit cu emisiunea Fort Boyard, în anii ’90. O urmăream, efectiv, cu sufletul la gură. Eram trup și suflet alături de concurenți. Toată familia își amintește amuzată că într-o noapte am trezit-o pe mama din somn șoptindu-i la ureche: hai să intrăm în celulă”. Noroc că vizionam împreună episoadele și a înțeles imediat ce visasem, de fapt. Așa am aflat despre mine că sunt somnambulă și vorbesc în somn. Deci, da, cam atât de fascinată eram de fenomenul Fort Boyard… Și, totuși, nu mi-aș fi imaginat vreodată că într-o zi aș putea concura chiar eu. Fără nicio exagerare,  e un vis devenit realitate. A fost o bucurie să accept invitația, în încercarea de a-mi depăși fricile și limitele fizice.”.

Jorge a mărturisit: „Când eram mic, mă uitam cu familia la emisiune. Mi s-a părut de necrezut invitația și nu aș fi ratat pentru nimic în lume o asemenea ocazie. Am acceptat să vin la Fort Boyard pentru că îmi plac provocările. Sunt obișnuit cu munca în echipă, dar mai ales cu distracția.”.

„Eu sunt  înnebunită după adrenalină, sunt dependentă de sport si fricile nu prea au loc în viața mea. Când eram mică, urmăream emisiunea, dar nu mi-am imaginat vreodată că o să fiu concurentă. Mi-ar fi plăcut să trec prin toate probele!”, a declarat Roxana Vancea.

Ionuț Iftimoaie a spus: „Am acceptat provocarea Fort Boyard pentru că în urmă cu mai bine de 20 de ani eram printre cei care urmăreau această emisiune la TV. A fost o adevărată onoare pentru mine să vin în postura de concurent! În plus, orice provocare este foarte interesantă pentru mine!”.

„Fort Boyard” revine la Pro TV pentru a testa limitele concurenților. Paul Ipate și Octavian Strunilă sunt cele două gazde care vor deschide porțile fortului pentru o serie de vedete foarte curajoase și pregătite pentru multă aventură.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton