Homepage  / Știri / Televiziune

Pro TV aduce înapoi la TV emisiunea „Fort Boyard”. Show-ul, realizat cu vedete din România

Pro TV aduce înapoi la TV emisiunea „Fort Boyard”. Show-ul, realizat cu vedete din România

de Redactia Tvmania

Emisiunea „Fort Boyard”, difuzată și la noi în urmă cu 20 de ani, va reveni în grila Pro TV. Postul TV anunță că pregătește o variantă autohtonă a show-ului, în care concurenții - vedete din showbiz-ul românesc - vor fi ghidați de celebrii Boyard, Passe Partout și Passe Temps.

În fiecare ediție a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrități din România va intra în Fort Boyard și va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara și, implicit, pentru câștigarea premiului ediției. Concurenții vor trece prin probe complicate, care le vor testa atât abilitățile și anduranța, cât și forța de caracter și tăria emoțională. 

„Fort Boyard” este un show de anvergură, care va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii.

Pe TVR 5, varianta originală „Fort Boyard”, ajunsă la sezonul cu numărul 28, va începe în iulie 2017.
 
Mai jos, puteți urmări începutul primei ediții „Fort Boyard”, difuzată în vara anului 1990.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton