Homepage  / Articole

Pro TV are iar imn de 1 Decembrie

Pro TV are iar imn de 1 Decembrie

de Redactia Tvmania

De 1 Decembrie, la aniversarea a 16 ani de Pro TV, vedetele declanșează „o revoluție a mentalităților, comportamentelor, gândurilor  celor care își doresc să înfăptuiască RomaniaDA”. La fel ca în fiecare an, vedetele Pro TV au pregătit un imn special, pe muzica piesei “Tot mai sus”, interpretată de Marius Moga feat. Guess Who.

Vedetele Pro TV au îmbrăcat costume futuriste, create special pentru acest eveniment, și s-au transformat în adevarați revoluționari și apărători ai spiritului tânăr.

Pentru că povestea îi transformă în zburători, Andreea Esca, Iulia Vântur, Pavel Bartoș, Cristian Leonte, Mihai Dedu, Monica Dascălu, Oana Andoni, Amalia Enache, Mihai Petre și tinerii din Lala Band au simțit pe propria piele ce înseamnă să fii “tot mai sus”.

Vedetele au fost suspendate în aer cu ajutorul unor corzi pentru a simula cât mai bine ideea de zbor, lucru deloc ușor având in vedere echipamentul special care trebuia purtat pe sub costume.

Cea de-a doua parte a filmarilor a constat într-un flash mob organizat în Centrul Vechi al Capitalei. Deși în termometre nu erau mai mult de 2 grade, „revoluția RomaniaDA” pornită de vedetele Pro TV a început cu dreptul, pentru că soarele a ieșit îndată ce ei au început să danseze.

[imagebrowser id=440]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton