Homepage  / Articole

Pro TV pune „Pariu cu viața” și în 2012

Pro TV pune „Pariu cu viața” și în 2012

de Redactia Tvmania

“Pariu cu viața” pregătește pentru fani sezonul doi, care va debuta la Pro TV în 2012. Datorită succesului înregistrat și a cifrelor de audiență care au plasat postul tv în topul audiențelor, Pro TV va pune “Pariu cu viața” și anul viitor. Răsturnări de situație, comedie, dragoste, multă muzică, toate acestea se vor regăsi în continuarea serialului.

Între timp însă, începe numărătoarea inversă până la finalul primului sezon. Mai sunt trei episoade până la finalul primului sezon din „Pariu cu viața”: “Le mulțumim foarte mult tuturor celor care ne-au urmărit aseară, să vadă ce se întâmplă cu Ioana, iată că a trecut cu bine de operație, dar acum ea și Andrei au de infruntat un alt obstacol care s-a pus în calea fericirii lor: anunțul Sarei că este însărcinată cu copilul lui Andrei”, povestește Alina Eremia despre episodul din “Pariu cu viața” difuzat luni seară la Pro TV.

Actorii din “Pariu cu viața” vor petrece sărbătorile de iarnă alături de telespectatorii Pro TV dându-le întâlnire în săptămâna Crăciunului într-un episod special plin de magie, muzică și miracole.

LaLa Band pregătește albumul de Crăciun

Tinerii din LaLa Band se pregătesc încă de pe acum să intre în spiritul sărbătorilor. Trupa va scoate împreună cu MediaPro Music primul său album, unul special de Crăciun la care lucrează ore întregi în studioul de înregistrări al lui Ionuț Radu.

Mai mult decât atât, LaLa Band și-a dat întâlnire, în urmă cu câteva zile, într-un studio din București, unde, împreună cu fotograful Dragoș Borcanea, trupa a realizat ședinta foto pentru albumul său de debut.

Acesta va fi lansat în luna decembrie și va conține zece piese de Crăciun, dintre care noua cântece tradiționale, atât în română, cât și în engleză, dar și un bonus track, cel mai nou single lansat, “LaLa Love Song”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton