Homepage  / Știri / Televiziune

Pro TV difuzează filmul românesc „Miami Bici”. Ce noutate aduce postul TV lungmetrajului cu Bromania și Codin Maticiuc

Pro TV difuzează filmul românesc „Miami Bici”. Ce noutate aduce postul TV lungmetrajului cu Bromania și Codin Maticiuc

de Redactia Tvmania

La final de săptămână Pro TV are în grila de programe filmul românesc de comedie „Miami Bici”, regizat de Jesus del Cerro.  

Lungmetrajul care îi aduce în rolurile principale pe Codin Maticiuc și Matei Dima (Bromania) va fi difuzat de postul TV duminică, 11 aprilie, de la ora 22.00.

 „Miami Bici” a fost lansat pe 21 februarie 2020, în cinematografe și pe 1 aprilie 2020 pe platforma Netflix.

Ce aduce nou postul Pro TV filmului „Miami Bici”

Codin Maticiuc a anunțat sâmbătă pe rețelele de socializare că Pro TV a găsit soluție pentru a fi dublate cuvintele vulgare din film:

„Mâine seară la ora 22.00, la ProTv, avem  Miami Bici așa cum nu l-ați mai văzut niciodată! În premieră, doar pentru ProTv, cuvintele vulgare au fost dublate de Irina Margareta Nistor. Așa că nu contează dacă l-ați văzut la cinematograf sau pe Netflix. Istoria în cinematografie se scrie mâine seară”, a anunțat sâmbătă Codin Maticiuc.

Despre „Miami Bici”

Comedia a fost regizată de Jesus del Cerro, iar scenariul a fost scris de Codin Maticiuc și Alex Coteț. Producătorii sunt și progragoniștii filmului: Codin Maticiuc și Matei Dima (Bromania). Lungmetrajul a fost filmat în mare pare în Statele Unite ale Americii și redă povestea a doi români – Ion (Matei Dima) și Ilie (Codin Maticiuc) –, angajați la o spălătorie auto, prieteni din copilărie, se gândesc să plece în Statele Unite pentru a face bani. Unul dintre ei își lasă acasă partenera de viață care susține că este gravidă, iar celălalt vrea doar distracție. Ambii, însă, vor să se îmbogățească rapid. Ajung la Miami unde se angajează să facă diverse lucruri pentru un român stabilit acolo.

Din distribuție mai fac parte Florin Piersic Jr., Letiţia Vlădescu, Arami Malaise, Chloe Malaise şi Rene Toledo Jr.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton