Homepage  / Știri

Pro TV va difuza săptămânal câte două episoade ale show-ului „MasterChef”

Pro TV va difuza săptămânal câte două episoade ale show-ului „MasterChef”

de Redactia Tvmania

Audițiile MasterChef se redeschid luni seara, 29 septembrie, pentru alți pasionați de gastronomie. Indiferent de profesie, vârstă sau loc de proveniență, noi concurenți își pregătesc intrarea în cursa pentru cel mai râvnit trofeu al unei competiții culinare.

Au mai rămas două zile de audiții și încă mai sunt mulți doritori în a-și demonstra îndemânarea în bucătărie, de multe ori adusă la pachet cu talent sau pasiuni de orice altă natură, mai puțin culinară, spre uimirea juriului și deliciul publicului.

MasterChef_juriu

Atras de mic copil de bucătărie, a început să gătească în urmă cu un an preparate complexe. Acum concurentul susține că se va prezenta la MasterChef cu desertul suprem, fiind cel mai complicat desert pe care l-a gătit vreodată. Însă unul dintre jurați îl va provoca la un test, care îi va lua pe toți prin surprindere.

O altă concurentă cu care ne vom întâlni luni afirmă că este o femeie independentă, soție și mamă și pune mare preț pe aspectul său fizic. Luni seară vom afla reacția juriului în momentul în care aceasta se va prezenta în fața lor cu un preparat a cărui variantă locală o găsim la fiecare colț de stradă.

O cunoscută prezență din lumea mondenă va veni la MasterChef nu doar pentru a-și etala cunoștințele culinare. Motivele prezenței sale în platoul emisiunii ni le va spune chiar ea, în ediția MasterChef cu numărul 3.

Pe drumul din culise până în fața juraților, o concurentă și-a pierdut pantoful. Rămâne de aflat luni cum se va descurca Cenușăreasa de la MasterChef.

Mărturisește că s-a drogat din teribilism, însă a reușit să se salveze după ce a luptat mult cu ea însăși. În ediția următoare ne vom întâlni cu o tânără care va trebui să demonstreze că ambiția și pasiunea în bucătărie pot deschide o nouă cale în viață.

În ediția de luni vom avea surpriza de a întâlni mai multe cupluri ale căror membri vor concura unii împotriva celorlalți. Luni vom afla dacă vor primi șorțul MasterChef și vor deveni concurenți în cursa pentru premiul cel mare.

Din 29 și 30 septembrie, telespectatorii se vor delecta de două ori pe săptămână, luni și marți, de la 20:30 cu fel de fel de preparate puse în valoare de concurenți inventivi și jurizate tăios de chefii Patrizia Paglieri, FOA și Adrian Hădean.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton