Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Rus, după ce a slăbit 70 de kg: „Mă hrănesc prin perfuzii”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Bianca Rus, după ce a slăbit 70 de kg: „Mă hrănesc prin perfuzii”
7

de Roxana Mirea,

Bianca Rus a câștigat lupta cu kilogramele în plus după ce a slăbit 70 de kilograme în urma operației de micșorare a stomacului. Totuși, de când a suferit intervenția chirurgicală, vedeta și-a pierdut complet posta de mâncare. Bianca Rus se hrănește prin perfuzii, iar rezultatele analizelor nu au fost deloc îmbucurătoare.

Ce probleme de sănătate are Bianca Rus

Mult timp, Bianca Rus s-a luptat cu kilogramele în plus. În anul 2018, aceasta a suferit o operație de micșorare a stomacului. În urma intervenției chirurgicale, vedeta a reușit să slăbească 70 de kilograme. Totuși, situația actuală în care se află aceasta nu este deloc una bună. După ce a făcut operația de gastric sleeve și-a pierdut complet pofta de mâncare.

Bianca Rus a declarat că se hrănește prin perfuzii. Săptămânal, o asistentă vine la ea acasă și o ajută în acest proces. În momentul de față, vedeta, în vârstă de 33 de ani, cântărește 50 de kilograme. Această greutate este nepotrivită având în vedere vârsta și înălțimea ei. Drept urmare, Bianca este acum subponderală, iar medicii au sfătuit-o să urmeze urgent o dietă de îngrășare.

Bianca-Rus-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Mă hrănesc prin perfuzii”

Bianca Rus a declarat că stomacul ei s-a micșorat foarte tare și că și-a pierdut complet posta de mâncare. Vedeta a mai mărturisit că se străduiește să mănânce cât mai multă pâine având în vedere că se chinuie să se îngrașe. Aceasta spune că ar trebui să mănânce o pâine întreagă pe zi.

Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus, pentru Click.ro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton