Homepage  / Vedete româneşti

Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu după Survivor 2022

Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu după Survivor 2022
8

de Roxana Mirea,

Roxana Ciuhulescu se confruntă cu probleme grave de sănătate după participarea la Survivor România 2022, de la Pro TV. Vedeta se teme ca nu cumva să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală. A mers la medicul ortoped și veștile nu au fost deloc bune pentru ea.

Ce probleme de sănătate are Roxana Ciuhulescu după Survivor 2022

Roxana Ciuhulescu a petrecut mai puțin timp la Survivior România 2022 decât și-ar fi dorit din cauza problemelor de sănătate. Vedeta a mărturisit că este foarte posibil să ajungă pe masa de operație și că așteaptă rezultatul RMN-ului pe care l-a făcut recent.  

De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi-au scos lichid de la picior și medicii din Republica  Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN, ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!

Roxana-Ciuhulescu-dezamagita-de-doi-dintre-Faimosii-de-la-Survivor-2022-12Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Roxana Ciuhulescu, eliminată de la Survivor 2022 din motive medicale

Roxana Ciuhulescu a stat la Survivor 2022 doar două săptămâni. Ea a cedat repede pe traseu și s-a accidentat grav un picior. În plus, vedeta are și ceva probleme cu stomacul, după nuca de cocos în exces cu care s-a hrănit pe parcursul celor două săptămâni petrecute în Republica Dominicană.

„Îmi pare rău că nu am putut să continui alături de ei. Într-adevăr, am avut probleme încă de la început. Am fost și la spital. Mi-a fost extras lichid din rotula stângă, însă a fost o experiență frumoasă. Sunt foarte mândră de ei. Îmi doresc să devină o echipă pentru că încă nu sunt o echipă. Din acest motiv, au suferit și ei înfrângeri după înfrângeri, dar poate că într-o zi vor deveni. Sper că vor deveni o echipă cât mai repede, se vor uni și vor fi un singur suflet, care va lupta pentru toate victoriile care până acum au fost furate de către Războinici.

Eu vă mulțumesc. Aveți grijă de voi să nu vă accidentați, că asta este cel mai important. Eu mulțumesc pentru această experiență incredibilă. Am avut tăria și curajul de a veni. Nu am știut că mă va sensibiliza atât de mult această experiență. Am suferit atât fizic, cât și emoțional, însă, dacă trag linie, a fost o experiență fabuloasă pentru mine și mă înclin în fața tuturor”, a spus Roxana Ciuhulescu, după ce Daniel Pavel a anunțat-o că este eliminată de la Survivor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton