Homepage  / Vedete / Vedete străine

Probleme în relație? Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au făcut terapie de cuplu

Probleme în relație? Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au făcut terapie de cuplu

de Redactia Tvmania

Pandemia a adus probleme la nivel emoțional pentru toată lumea, mai ales pentru cupluri. Ca dovadă că mulți au decis să se despartă după un an extrem de greu prin care am trecut.

Într-un interiviu acordat revistei Allure, Jennifer Lopez a ales să vorbească deschis despre relația sa cu Alex Rodriguez și despre faptul că cei doi au apelat la terapia de cuplu în timpul pandemiei.

„Mi-e dor să fiu creativă și să alerg”, a spus Lopez, în vârstă de 51 de ani. „Dar Alex, dintre toți oamenii, a fost de genul:„ Îmi place. Îmi place să fiu acasă. Îmi place să-mi fac treaba pe Zoom. Îmi place să știu că copiii sunt acolo și tu că ești acolo tot timpul ”. „Trebuie să lucrăm la noi înșine. Am făcut terapie”, a explicat ea. „Cred că a fost de mare ajutor pentru noi și pentru relația noastră”.

Cântăreața – care a împărtășit că a fost mândră să cânte la inaugurarea președintelui Joe Biden luna trecută – a vorbit despre planificarea nunții cuplului și despre modul în care doreau să aibă ceremonia lor „peste hotare”.

„Era un lucru foarte mare pentru noi”, a spus ea. „Plănuiam de luni, luni și luni, și era peste hotare … Poate că nu era momentul potrivit. Începi să te gândești la toate aceste lucruri – cum totul are un moment perfect, divin.”

De asemenea, cântăreața a povestit cum a decis să participe la proteste împotriva brutalității poliției și a nedreptății rasiale vara trecută, povestind cum fiul ei Max, de 12 ani, a încurajat-o să iasă și să protesteze.

În iunie, Lopez și Rodriguez au participat la o demonstrație la Los Angeles. Ambele vedete, în timp ce purtau măști, au mărșăluit în mulțimi masive și au susținut pancarte pe care scria „Black Lives Matter”, pancarte pe care chiar copiii lor i-au ajutat să le facă. 

„Îmi amintesc că fiul meu a venit la mine și mi-a spus:„ Știi, mamă, unii dintre YouTuberii mei preferați ne spun ce ar trebui să facem, iar eu îi ascult. Ai o mulțime de oameni care simt așa despre tine ”. Era modul lui de a spune că ar trebui să fac ceva. Probabil m-a auzit plângându-mă de ceea ce se întâmplă în lume. Am spus: „Vreau să faceți pancarte pentru că mami vrea să iasă și acolo”. „

„Nu sunt obișnuită să mă aflu în astfel de mulțimi mari – sunt mereu pe scenă. [Viața mea este] în spate, în mașină care duce spre ușa de securitate. A fost înfricoșător”, a adăugat ea. „Am fost puțin axioasă, de genul:„ Cum ieși din mulțime? Odată ce am intrat [în ea], ca să fiu în masă așa, mi-a plăcut. Ca, „Uau, se întâmplă o mișcare”. „

Rodriguez și Lopez sunt împreună de la începutul anului 2017. S-au logodit în martie 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton