Homepage  / Seriale / Seriale americane

Probleme la filmările sezonului 5 din serialul TNT „Ultima navă”. Protagonistul Eric Dane e depresiv și a cerut o pauză

Probleme la filmările sezonului 5 din serialul TNT „Ultima navă”. Protagonistul Eric Dane e depresiv și a cerut o pauză

de Redactia Tvmania

Filmările pentru sezonul 5 al serialului TNT „The Last Ship”/„Ultima navă” au fost puse pe pauză, recent, după ce protagonistul, actorul american Eric Dane, a recunoscut că suferă de depresie, scrie dailymail.co.uk.

Starul de 44 de ani, pe care îl știți din serialul „Anatomia lui Grey”, unde a jucat rolul lui Mark Sloan timp de 138 de episoade, a cerut un răgaz de o lună pentru a se trata. 

„Eric a cerut să fie învoit pentru a-și rezolva problemele personale. Suferă de depresie, a vrut să întrerupă filmările, iar producătorii i-au acceptat cererea”, a declarat reprezentantul actorului, care a menționat că Dane de abia așteaptă să revină pe platourile de filmare.

În urmă cu șase ani, Dane recunoștea că are probleme de sănătate și apela la ajutor specializat. La acea vreme, Eric Dane s-a internat de bună voie într-o clinică de dezintoxicare din Los Angeles.

Sezonul cu numărul patru al serialului TNT „Ultima navă” va debuta în această vară.

Producţia TV cu Eric Dane în rolul căpitanului Tom Chandler a fost difuzată şi la noi de TNT şi spune povestea unei nave a Marinei Americane, singura neafectată de o epidemie globală care omoară 80% din populaţia globală şi singura care poate ajuta la createa unui antidot şi salvarea omenirii.

„Ultima navă” este adaptarea pentru micile ecrane a romanului omonim publicat de William Brinkley (fost ofițer în timpul celui de-al Doilea Război Mondial) în 1988. Producătorii serialului au colaborat cu Marina americană, care le-a pus la dispoziție două nave, alături de figurația formată din marinari autentici.

CITEȘTE ȘI:

Serialul „Ultima navă” va avea şi sezonul 4, la TNT

Modificări la TNT. Serialul „Ultima navă” a fost amânat pentru 20 iunie

Serialul postapocaliptic „Ultima navă” ia startul la TNT

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton