Homepage  / Vedete româneşti

Cu ce probleme se confruntă Vlăduța Lupău în ultimul trimestru de sarcină. „Nu-mi trece cu nimic”

Cu ce probleme se confruntă Vlăduța Lupău în ultimul trimestru de sarcină. „Nu-mi trece cu nimic”
10

de Roxana Mirea,

Vlăduța Lupău se confruntă cu o serie de probleme, însărcinată fiind în ultimul trimestru de sarcină. În curând, cântăreața va deveni mamă pentru prima dată, aducându-l pe lume pe fiul ei și al lui Adi Rus. Recent, Vlăduța Lupău le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram cu ce probleme se confruntă.

Cu ce probleme se confruntă Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău se află în al treilea trimestru de sarcină și de-abia așteaptă să își țină fiul în brațe. Totuși, chiar dacă s-a bucurat de toate etapele sarcinii ei, asta nu înseamnă că artista nu a întâmpinat și o serie de probleme. Recent, Vlăduța Lupău le-a povestit fanilor că se confruntă cu arsuri la stomac. Artista a înțeles că are aceste probleme pentru că bebelușul are păr pe cap, lucru pe care l-a văzut și ea ecografie. Ei bine, ea a glumit că, atunci când bebelușul va veni pe lume, e determinată să îl tundă.

Stomacul meu… Știu trucurile, dar nu-mi trece cu nimic. Arsurile de stomac sunt groaznice. Nu le mai suport. Știu că mi-ați scris că de la păruțul bebelușului și într-adevăr s-a văzut și la ecografie că are păruț. Direct, m-am uitat pe site la mașini de tuns. Când iese, îl tund direct. Îl tund direct și zic ce mi-ai făcut tu mie, pentru asta vei fi tuns. Nu știu… Sper să nu mor de arsuri”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Cu-ce-probleme-se-confrunta-Vladuta-Lupau-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Vlăduța Lupău, operată înainte de a rămâne însărcinată

Deși nu-și dorea să facă publică vestea cam până în preajma Paștelui, Vlăduța a trebuit să spună că este însărcinată la sfârșitul lui martie pentru că burtica devenea tot mai proeminentă, iar zvonurile apăruseră deja. La tv, cântăreața a mărturisit că a rămas gravidă în mod natural, dar doar după ce și-a tratat o boală care afectează o mulțime de femei.

Cântăreața a suferit de endometrioză, iar la începutul anului trecut s-a și operat. Endometrioza este o afecțiune cu frecvență mare la femeile tinere și este una dintre principalele cauze de infertilitate feminină.

Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă. N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu, se întâmplă”, a mărturisit Vlăduța Lupău, la un moment dat.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton