Homepage  / Vedete / Vedete străine

Problemele se țin scai de Channing Tatum. De ce se ceartă cu fosta soție

Problemele se țin scai de Channing Tatum. De ce se ceartă cu fosta soție

de Andra Stana,

La 4 ani de la divorț, Tatum (42 de ani) și Dewan (41 de ani) încă nu și-au rezolvat disputa pe banii obținuți din franciza Magic Mike. Acesta este motivul pentru care, recent, cei doi actori au primit un ultimatum de la un judecător.

Channing Tatum traversează o perioadă dificilă. Luna trecută, într-un acces de furie, actorul a dat afară un grup de oameni care luau masa într-un restaurant de lux din Londra. Recent, s-a aflat că un alt motiv de agitație în viața lui Tatum îl reprezintă și neînțelegerile cu fosta soție. El și Jenna Dewan nu au găsit încă soluția perfectă în ceea ce privește împărțirea profiturilor din franciza Magic Mike.

Actorul din „The Lost City” și actrița din „Step Up” au divorțat pe cale amiabilă în anul 2019. Atunci, ei s-au înțeles și au hotărât să împartă custodia fiicei lor, Everly Elizabeth Maiselle (9 ani). În schimb, cei doi actori nu și-au rezolvat nici până în ziua de azi disputa cu privire la profiturile francizei Magic Mike. 

A trecut un an de când Jenna Dewan a cerut un proces pentru „Magic Mike”, având în vedere că ea a fost cea care le-a făcut cunoștință lui Channing Tatum și prietenei sale vechi Alison Faulk. Aceasta din urmă s-a ocupat de coregrafia celor trei filme, precum și de cea a show-ului Magic Mike Live. 

Săptămâna trecută, un judecător le-a dat celor doi actori un ultimatum, scrie filmnow.ro. Cu alte cuvinte, ei mai au la dispoziție încă patru luni pentru a-și da seama cum să împartă bunurile. Jenna Dewan și Channing Tatum trebuie să rezolve problema înainte de următoarea ședință de judecată programată pentru 22 septembrie, potrivit Daily Mail. 

Primele două filme „Magic Mike” au încasat aproape 300 de milioane de dolari.

Channing Tatum, decizie radicală în cazul fiicei sale

Channing Tatum și fosta lui soție au împreună o fetiță, pe Everly. Actorul își iubește necondiționat fiica și își dorește ca micuța să aibă parte de toată fericirea din lume. Totuși, Channing Tatum a dezvăluit că există ceva ce nu îi permite fiicei sale să facă. Desigur, acesta a ținut să specifice că, după ce va împlini 18 ani, Everly este liberă să ia orice decizie dorește.

Recent, Channing Tatum a declarat pentru revista People că a avut mai multe discuții cu fosta soție, Jenna Dewan, și amândoi au ajuns la concluzia că fiica lor, în vârstă de nouă aninu se va apuca de actorie din timpul copilăriei. Actorul spune că își dorește ca Everly să aibă o anumită maturitate înainte de a-și începe cariera pentru că, spune el, este greu să fii „un copil actor sau artist”.

„Jenna și cu mine am vorbit des despre acest subiect. E destul de greu să fii un copil actor sau artist. De asemenea, cred că dacă vrei să fii cu adevărat un artist bun, trebuie să trăiești experiența unei vieți reale, iar pentru copiii de la Hollywood există o mulțime de lucruri care stau în calea unei vieți normale”, a declarat Channing Tatum, potrivit filmnow.ro.

Actorul este de acord ca Everly să fie implicată în proiecte ale familie, însă când vine vorba de actorie, este de o cu totul altă părere. El spune că nu îi va permite fiicei lui să fie actriță decât după ce aceasta va împlini 18 ani și va putea să ia propriile decizii.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton