Homepage  / Articole

Proconsul, ultimul invitat de la „Gabi Firea Show”

Proconsul, ultimul invitat de la „Gabi Firea Show”

de Redactia Tvmania

Duminica aceasta, de la 13.30, urmăriți ultima ediție „Gabi Firea Show”. Invitații zilei vor fi băieții de la Proconsul, care vin cu multe povestiri din carieră. Loredana, soția lui Bodo va povesti despre relația lor, iar Carmen, soția chitaristului Dragoș îi va cânta acestuia o piesă specială.

Soția lui Bodo a spus că nu știe ce le-a făcut ei și părinților ei, „că am întinerit cu toții. Suntem o familie frumoasă și împlinită. Nu suntem perfecți, ne mai ciondănim, dar ne cerem iertare”.

De asemenea, Lordena a povestit despre începutul relaţiei lor, când, neştiind că ceea ce apreciază Bodo la o femeie este frumuseţea interioară, ea a plusat pe exterior.

“Am fost surprinsă să constat că soţul meu este mai fascinat de frumuseţea interioară a unei femei, decât de cea exterioară. Eu neştiind lucrul acesta, la începutul relaţiei am plusat pe exterior. Nu aceasta este cheia succesului unei relaţii. Sunt în proces de înfrumuseţare pe interior pentru că vreau să fiu o soţie pe placul lui”, a mai spus Loredana.

Chitaristul formației primește în dar un avion!

Dragoş, chitaristul formaţiei va avea parte de o surpriză de proporţii în platoul emisiunii când un pilot celebru va veni acolo pentru a-i oferi un avion!

Echipa emisiunii a aflat că Dragoş şi-ar fi dorit foarte mult să facă o şcoală de pilotaj, un vis pe care încă nu a reuşit să-l împlinească. Aşadar, în această ediţie specială, Adrian Iovan îi face cadou un avion chitaristului formaţiei Proconsul. Nu este vorba, desigur, despre o aeronavă pe care să o poată pilota, ci despre un obiect simbolic, o machetă de avion, care să-i reamintească mereu lui Dragoş de pasiunea sa şi de un vis care încă aşteaptă să fie împlinit.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton