Homepage  / Vedete străine

Producătorii „Bridgerton” i-au refuzat lui Calam Lynch (Theo Sharpe) o mare dorință. „Îi băteam la cap”

Producătorii „Bridgerton” i-au refuzat lui Calam Lynch (Theo Sharpe) o mare dorință. „Îi băteam la cap”

de Roxana Mirea,

Calam Lynch l-a interpretat pe Theo Sharpe în sezonul doi din serialul „Bridgerton”. Theo era ajutorul tipografului, dar și un potențial interes amoros pentru Eloise Bridgerton. Ei bine, Calam Lynch spune că a avut o mare dorință în serialul „Bridgerton”, însă producătorii nu au vrut să-i transforme visul în realitate.

Ce și-a dorit Calam Lynch să facă în „Bridgerton”

Calam Lynch a fost „atât de dispus” să apară fără cămașă în serialul „Bridgerton”. Din păcate, spre dezamăgirea actorului, personajul său, Theo Sharpe, asistentul tipografului, și-a păstrat cămașa pe el pe tot parcursul celui de-al doilea sezon.

Oricum fac sport, așa că am zis: ‘În sfârșit, există un motiv. Pot să arăt lumii!”, a povestit râzând Calam Lynch, în vârstă de 27 de ani, pentru Page Six.Îi băteam la cap pe [producătorii executivi] Tom [Verica] și Chris [Van Dusen] și pe toată lumea de pe platou, întrebându-i: ‘Ce părere aveți? Theo poate să apară fără cămașă în scena asta? Poate să tipărească, dar să fie topless'”.

Deși actorul a recunoscut că a încercat „orice scuză pentru ca Theo să apară fără cămașă în serial„, el notează cu tristețe: „Asta cu siguranță nu s-a întâmplat”.

Calam Lynch, despre relația dintre Theo Sharpe și Eloise Bridgerton

Calam Lynch joacă un rol important în serialul romantic de pe Netflix: un potențial interes amoros pentru Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), care vine la el în căutarea de informații despre adevărata identitate a lui Lady Whistledown (căreia îi dă voce Julie Andrews). Cei doi aproape că se sărută, dar, deocamdată, relația lor este sortită eșecului din cauza claselor sociale extrem de diferite.

Sper că vor [sfârși împreună]”, spune Calam. „Pentru binele lui Eloise, sper că o vor face, deoarece cred că Theo s-ar descurca având în vedere că știe ce înseamnă greul. Deși i s-ar rupe inima dacă nu vor ajunge împreună, cred că el ar găsi o modalitate de a merge mai departe. Dar cred că Eloise are nevoie să fie provocată, mai ales în ceea ce privește un partener romantic.”

Chiar dacă Calam Lynch știe ceva despre cum vor decurge lucrurile între Eloise și Theo, acesta are buzele pecetluite și nu vrea să dezvăluie nimic.

Actoria este o moștenire de familie pentru Calam Lynch. Bunicul său, Cyril Cusack, a fost considerat unul dintre cei mai mari actori irlandezi. Părinții săi, Finbar Lynch și Niamh Cusack, sunt amândoi actori, iar unchiul său este câștigătorul premiului Oscar, Jeremy Irons.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton