Homepage  / Seriale

Producătorul „Outlander”, dezvăluiri despre sezonul 7. „Revoluția este aici”

Producătorul „Outlander”, dezvăluiri despre sezonul 7. „Revoluția este aici”

de Roxana Mirea,

După ce a apărut și ultimul epidod din sezonul 6 al serialului „Străină” / „Outlander”, fanii așteaptă cu nerăbdare premiera sezonul 7. Filmările au început deja, iar Starz a publicat și primele imagini de pe platoul de filmare. Imediat după finalul sezonului 6, producătorul executiv al serialului Outlander, Maril Davis, a făcut dezvăluiri despre sezonul 7.

Ce se întâmplă cu tânărul Ian în sezonul 7 din „Outlander”

Unul dintre personajele care au avut un parcurs interesant în sezonul 6 din „Outlander” a fost Ian Murray, interpretat de John Bell. Maril Davis, producătorul serialului, promite că povestea nepotului lui Jamie va ajunge la un cu totul alt nivel în următorul sezon.

„Mai întâi de toate, o felicitare uriașă pentru John Bell, pentru că eu cred că a făcut o treabă extraordinară cu acest personaj. Tânărul Ian este unul dintre favoriții mei din cărți. John a făcut o treabă atât de uimitoare în a-l lua pe tânărul Ian și a-l transforma sub ochii noștri din tânăr în bărbat. În acest sezon, el a devenit un om de sine stătător. Și John Bell a fost stăpân pe situație. În episodul 4, când aflăm povestea lui tragică de dragoste, este emoționant. A făcut o treabă grozavă în a-l face pe tânărul Ian să progreseze ca personaj. Chiar și în interacțiunile sale cu Malva, se vede un suflet chinuit. Încă o dată, i-am spus de atâtea ori lui John că sunt foarte impresionată de traiectoria personajului său. L-am văzut transformându-se sub ochii noștri. Când te gândești la el când am început și unde este acum, acel personaj este un bărbat acum. Sunt atât de entuziasmată pentru că sezonul 7 va fi grozav pentru tânărul Ian. Veți vedea cum povestea lui va ajunge la un cu totul alt nivel”, a dezvăluit Maril Davis, într-un interviu pentru Entertainment Weekly.

Ce spune Maril Davis despre sezonul 7 din „Outlander”

Maril Davis a mai spus că acțiunea din sezonul 7 din „Outlander” se va petrece în mai multe locuri.

Am putea fi în Fraser’s Ridge sau în multe alte locuri. Este cel mai mare sezon al nostru de până acum. Știu că spun asta în fiecare sezon, dar e adevărat. Suntem peste tot”, a mai spus acesta.

Producătorul serialului îi asigură pe fani că sezonul 7 va fi unul fantastic, numindu-l „cel mai important sezon al nostru de până acum”.

Acesta este cel mai important sezon al nostru de până acum. Avem atât de multe intrigi. Atât de multe locuri diferite. Traiectoria – acoperim atât de mult teren. Chiar îmi pare rău pentru designerul nostru de producție, departamentul artistic, designerul de costume și echipa ei. Este un sezon atât de mare. Nu e vorba doar de cele patru episoade în plus, ci și de faptul că Revoluția este aici. Va fi foarte interesant”, a mai spus Maril Davis pentru sursa menționată anterior.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton