Homepage  / Televiziune

Program special de Revelion 2023 la Prima TV. Cine dă startul petrecerii de Anul Nou

Program special de Revelion 2023 la Prima TV. Cine dă startul petrecerii de Anul Nou
9

de Redactia Tvmania

Prima TV își invită telespectatorii să încheie anul cu veselie și să intre în 2023 cu bucurie, in atmosfera de petrecere. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever a pregătit ediții speciale, filme de suflet, o întâlnire memorabilă cu lautari de exceptie, invitați de Mircea Dinescu și vine cu cea mai lungă petrecere din an pentru că, de Revelion, Totu-i fain!

Program de Revelion 2023 la Prima TV

La 19.15, maestrul Mircea Dinescu dă startul petrecerii de Anul Nou, într-o ediție specială a emisiunii „Poezie și delicatețuri”, care îi aduce lolaltă pe cei mai adevarati lăutari. Prima TV continuă seara cu o mega petrecere de Revelion. Amfitrioni sunt Diana Enache și Alin Pascal, alături de care vor fi celebrul chef Antonio Passarelli și un influencer plin de farmec- Delia Degan. Începem anul cu veselie, bucate alese și muzică la cea mai lungă petrecere din an, unde Totu-i fain. Revelionul începe pe 31 decembrie la 20.30 și ține până nu mai puteți dansa.

Va fi o seară cu multă muzică de petrecere, dar și tradiții de Anul Nou.  “Avem un super show, rețete unice marca Antonio și o intrare triumfală pe …ATV, dar avem si o capra venita tocmai din Bucovina.. Avem și confetti, și șampanie și un vibe plin de optimism cu care îl asteptăm pe 2023”, spune Diana Enache, nou intrata in echipa Prima TV, chiar de Craciun, odata cu partenerul ei de prezentare – Alin Pascal.

Pentru Alin Pascal, filmările pentru ediția specială de Revelion au avut o încărcătură emoțională aparte. “Mari emoții am trăit în ziua filmărilor. Fiul meu cel mic, Aron,  trebuia să se nască și, la plecarea de acasă, l-am rugat să mă aștepte în burtica mamei lui să mă întorc. Am vorbit continuu cu soția mea și m-am rugat să fiu alături de ea când va naște. Ei bine, piticul m-a așteptat și, imediat ce am terminat de filmat, am fugit la spital. Așadar, ediția de Revelion a emisiunii are pentru mine o semnificație aparte. În plus, am avut-o și pe mama alături de mine, în platou, și emoțiile au fost duble”, spune Alin Pascal.

totu-i-fain-la-prima-tv-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine sunt invitații de la Revelionul Prima TV

Printre invității care vor ridica petrecăreții în picioare sunt Cosmin Mocean, Amalia Chiper, Matilda Pascal Cojocărița și Ansamblul Dor Românesc, Ad Libitum, Ramona Faur, Alexandru Pop, Mirela Pană, Diana Bucșa, Cristina Turcu Preda, Nicolae Mureșan, Alessis, Alexandru Pugna, Domnica Dologa, Elisabeta Guzu, Pamfil Roată, Ansamblul Plai Bucovinean, Dj Dtelian, Ionuț și George Chindris, Anda Horoba, Ținu Verezesan, Simona Ruscu, Mihai Sicoe și Adina Popovici, Oana Bozgă și Anuța Motofelea.

De la 02.30, Mircea Dinescu revine cu lautarii sai inconfundabili si petrecerea continua ! Cu Prima TV nimeni nu e singur in noaptea dintre ani , toti petrecem si ne simtim bine impreuna, pentru ca si la anul sa putem spune ca Totu-I Fain !

Program Prima TV, 31 decembrie 2022

Pe langa petrecerea de seară, care începe la 19.15, Prima TV mai are multe programe și filme în oferta ultimei zile din an:

•             Pentru cei mici, aflați încă în vacanță, Prima TV aduce, la 07:00, „Ainbo – Spiritul Amazonului” (2021). Animația prezintă călătoria epică a unui tânăr erou şi a ghizilor spirituali. 

•             Cei mai matinali dintre adulți îți pot savura cafeaua orei 09:00 alături de ”Daddy”, celebra ecranizare a romanului lui Danielle Steel, avându-i în distribuție pe Patrick Duffy, Lynda Carter, Ben Affleck.

•             De la 13:30, încep aventurile lui  Max, ”Un cățel la Casă Albă”. O comedie presărată cu acțiune, Servicii Secrete, planuri de răpire.

•             De la 15:30 râsul e garantat de  Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Vasilica Tastaman și Stela Popescu în pelicula semnată de Geo Saizescu, ”Astă-seară dansăm în familie”.

•             La ora 18.00, o editie speciala de Focus va va aduce ultimele stiri din 2022.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton