Homepage  / Știri

Program special începând de joi, 31 aprilie, la TNT

Program special începând de joi, 31 aprilie, la TNT

de Redactia Tvmania

Televiziunea de filme lansează duminică serialul dramă, „Podgoria – în ceaţa tăcerii”. Programul special „Superman și Batman: Confruntarea legendelor” poate fi urmărit la TNT, joi și vineri, de la 22.00.

TNT anunţă premiera în România a serialului dramatic german, „Podgoria – în ceaţa tăcerii”, o producţie TNT Serie, cu Antje Trust și Friedrich Mücke în rolurile principale.

Podgoria

Serialul a fost filmat în Germania şi este produs de Bantry Bay Productions (Gerda Mueller/Jan Kromschroeder) şi de Twenty Four 9 Films (Philipp Steffens), cu Anke Greifeneder, producător executiv din partea TNT.

Printre dealuri și păduri, vântul rece aduce o toamnă cețoasă. În mijlocul acestui decor, Johannes Fuchs (Friedrich Mücke) se trezește dezorientat și fără amintiri, într-o podgorie. Deasupra lui atârnă trupul neînsuflețit al unei femei. Speriat și total dezorientat se refugiază în satul din apropiere, căutând ajutoare. Dar când se întoarge în podgorie, trupul dispăruse deja.

În sat, bărbatul vede în Sophia Finck (Sinha Melina Gierke) chipul femeii care atârna în vie, iar când aceasta dispare, eroul începe o investigație și descoperă că această comunitate ascunde o mulțime de secrete.

„Podgoria – în ceaţa tăcerii” va avea premiera în România duminică, 3 aprilie, de la ora 22.00.

 

Programul special „Superman și Batman: Confruntarea legendelor” poate fi urmărit la TNT, joi și vineri, de la 22.00. Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească fimele care i-au consacrat pe cei doi supereroi: “Batman” (1989), „Superman” (1978), „Batman revine” (1992) şi „Superman 2” (1980).

995012_604646649603363_1131461730_n

Batman și Superman, cei mai mari eroi ai tuturor timpurilor, se întâlesc într-o confruntare a legendelor. De această dată, cei doi au un scop comun, să salveze planeta de răufăcători și de planurile lor malefice.

Eroii legendari, Batman și Superman, pot fi urmăriți într-o confruntare așa cum nu a mai fost văzută până acum, căci răufăcătorii Lex Luthor, Two Face sau Riddler vor încerca tot ce le stă în putință pentru a-și duce planurile malefice la bun sfârșit.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton