Homepage  / Filme la TV azi

Etapa #25 din Liga 1 la fotbal. Dinamo – CS Universitatea, punctul de atracţie al etapei

Etapa #25 din Liga 1 la fotbal. Dinamo - CS Universitatea, punctul de atracţie al etapei

de Tavi Cojocaru,

Liga 1 n-are pauză. O nouă etapă intermediară începe azi şi se termină joi. Cum finalul sezonului regulat se aproapie cu paşi repezi, lupta pentru puncte se ascute.

Rapidul are meci greu la Voluntari

Runda începe cu Sepsi – Gaz Metan, un meci foarte important mai ales pentru sibieni. După victoria de la UTA şi meciul foarte bun cu Rapid, Gaz Metan arată ca o echipă solidă. Sepsi e la 6 puncte de play-off şi încă mai speră.

În al doilea meci de azi, CFR Cluj primeşte vizita celor de la UTA Arad. Campionii au început poticnit anul, cu trei remize, toate cu goluri încasate pe final, lucru total nespecific formaţiei antrenate de Dan Petrescu.

Al treilea şi cel mai important meci al zilei este FC Voluntari – Rapid. Ilfovenii au 8 puncte în faţa giuleştenilor şi, cu un succes, ar fi 99% siguri de prezenţa în play-off.

Meciurile de marţi, 8 februarie, din Liga 1 la fotbal: 

  • Ora 15:00: Sepsi – Gaz Metan, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • Ora 17:30: CFR Cluj – UTA Arad, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • Ora 19:55: FC Voluntari – Rapid, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

FCSB joacă pe terenul ultimei clasate

Miercuri sunt programate alte trei partide, în toate fiind implicate echipe aflate în partea inferioară a clasamentului.

Primul meci este duelul „vecinilor”: Chindia Târgovişte – FC Argeş. Dâmboviţenii şi-au revenit după o lungă serie fără victorie, obţinând 3 puncte în deplasarea de la Farul. În schimb, FC Argeş, care este mult mai aproape de play-off, trece prin momente mai grele. În runda precedentă, Argeşul a bătut-o pe ultima clasată, Academica, cu un gol din ofsaid.

Apoi, urmează un CS Mioveni – Farul. Gazdele se luptă pentru evitarea retrogradării, oaspeţii pentru un loc de play-off.

Miercuri seară joacă şi FCSB. După pasul greşit făcut acasă cu FCU Craiova, „roş-albaştrii” nici nu iau în calcul alt „accident”, mai ales că adversarul este cel mai facil posibil: Academica, ultima clasată.

  • Ora 15:00: Chindia – FC Argeş, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • Ora 17:30: CS Mioveni – Farul, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • Ora 19:55: Academica Clinceni – FCSB, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

Jocuri tari pentru ambele echipe din Craiova

Joi va fi o zi cu emoţii pentru fanii echipelor din Craiova. Prima va juca FCU, acasă, contra celor de la FC Botoşani, o formaţie calificată în proporţie de 80% în play-off. Oltenii au ratat în runda precedentă o victorie pe terenul celor de la FCSB, fiind egalaţi în prelungiri. Moldovenii au un moral mult mai bun: vin după o victorie lejeră, cu 4-0, cu Dinamo.

Runda se încheie cu un duel Dinamo – CS Universitatea. Favoriţi sunt craiovenii, care nu vor să piardă puncte, pentru că în lupta pentru ultimele două locuri din play-off. Dinamo a început 2022 cu un parcurs de coşmar: 3 meciuri, 3 eşecuri, golaveraj: 1-9!

  • Ora 17:00: FCU Craiova – FC Botoşani, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
  • Ora 19:55: Dinamo – CSU Craiova, Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton