Homepage  / Televiziune

Ultimele episoade din „Mă numesc Zuleyha” (Kanal D)

Ultimele episoade din „Mă numesc Zuleyha” (Kanal D)

de Andra Stana,

Kanal D a anunțat recent modificări în grila sa de programe. Și de această dată, schimbările îi afectează pe fanii serialelor turcești. Ce se întâmplă cu ultimele episoadele din „Mă numesc Zuleyha”, sezonul 4, dar și cu „Aripi frânte”.

Ultimul episod „Mă numesc Züleyha”.

În prezent, Kanal D difuzează serialul „Mă numesc Züleyha”, aflat pe finalul sezonului 4, două zile pe săptămână – joi și vineri -, de la 20.00

Lucrurile se schimbă în august. Începând de luna viitoare, de pe 3 august, Kanal D va difuza „Mă numesc Zuleyha” și miercurea, tot de la 20.00. Astfel, serialul va putea fi urmărit trei zile pe săptămână, în loc de două. Și asta pentru că ultimul episod din serialul “Mă numesc Zuleyha” ajunge la final vineri, 12 august 2022.

Nu este prima modificare care vizează locul în grila Kanal D al serialului „Mă numesc Zuleyha”. Ultimele dăți, producția a fost mutată în grilă din cauza serialului „Fiica ambasadorului”, precum și după intrarea în grilă a serialului „Aripi frânte”.

În ceea ce privește serialul turcesc „Aripi frânte”, acesta va rămâne în grila Kanal D doar cu două episoade pe săptămână. Mai exact, fanii vor putea urmări povestea cu Deniz Bolisik în rol principal doar în serile de luni și marți.

„Mă numesc Züleyha” a ajuns la final și în Turcia

„Mă numesc Züleyha” (în original: „Bir Zamanlar Çukurova”) s-a terminat în Turcia deja. Ultimul episod al serialului a fost difuzat pe 16 iunie, pe postul ATV. Serialul și-a încheiat călătoria de patru sezoane cu un final magnific, s-a entuziasmat presa locală.

„Mă numesc Züleyha” s-a clasat pe primul loc în topurile de audiență din Turcia cu episodul difuzat aseară, cel cu nr. 141, ultimul al serialului. Mai mult, producția și-a depășit propriul record de audiență pentru anul în curs. Faptul că finalul serialului a fost unul reușit o demonstrează și numeroasele reacții pozitive din mediul online: fanii s-au întrecut în laude și au mulțumit echipei serialului pentru munca depusă.

Mulțumiri nesfârșite tuturor celor care au contribuit”, „Am urmărit 4 sezoane fără să pierd niciun episod”, „Ne va lipsi Çukurova și mai ales Hunkar, Zuleyha și Demir Yaman” sau „L-am urmărit cu interes încă de la primul episod, a fost un serial de epocă foarte bun”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor pe conturile oficiale de social media ale îndrăgitului serial.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton