Homepage  / Ghid TV / Program TV

Programe TV pentru azi, duminică, 23 mai 2021

Programe TV pentru azi, duminică, 23 mai 2021

de Redactia Tvmania

Program TV 23 mai 2021. Citește programul TV de azi pentru posturile tv preferate. Pe TvMania găsești zilnic programele TV, emisiunile și filmele preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

 

Programe TV 23 mai 2021. Recomandări ProTV

20:002012, cu John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor (aventuri, SUA, 2009)

Jackson (John Cusack), un scriitor de romane SF divorțat, află ceea ce Guvernul SUA știa de ceva timp: că scoarța terestră va fi distrusă din cauza unor explozii solare colosale, lucru prevestit de calendarul mayaș, care prezicea că lumea se va sfârși la 21 decembrie 2012. Pentru scriitor și familia lui începe o cursă pe viață și pe moarte pentru a ajunge pe una dintre navele construite de guvern, singura șansă de supraviețuire într-o lume în pragul colapsului. Având în vedere tema abordată, multe cine­matografe la care a rulat filmul au ales să-l difuzeze la ora 20 și 12 minute.

23:00 – Viață: Primele semne/Life, cu Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds

Analizând niște probe, șase astronauți de pe Sta-ția Spațială Internațională des-coperă o formă de viață ce a dus la dispariția vieții pe Marte, iar acum amenință Pământul. Jake Gyllenhaal e David Jordan, iar Ryan Reynolds – Rory Adams.

Programe TV 23 mai 2021. Recomandări Antena 1

20.00 – Chefi la cuțite

23.30 iUmor (r)

 

 

Programe TV 23 mai 2021.  Recomandări Kanal D

20.00 – Survivor România

23.30 – Filmul „Meda sau partea nu prea fericită a lucrurilor”

Doru (Șerban Pavlu), un tăietor de lemne rămas văduv, luptă pentru custodia Medei (Ana Radu), fetița pe care a avut-o timp de opt ani în asistență maternală.

Două premii la Festivalul de Film de la Sarajevo – pentru regie și cel mai bun actorDoru (Șerban Pavlu), un tăietor de lemne rămas văduv, luptă pentru custodia Medei (Ana Radu), fetița pe care a avut-o timp de opt ani în asistență maternală. Două premii la Festivalul de Film de la Sarajevo – pentru regie și cel mai bun actor.

Filmul a primit patru nominalizări la Premiile Gopo – cel mai bun film lungmetraj,  actor în rol principal  (Șerban Pavlu), imagine și cel mai bun film de debut. 

Programe TV 23 mai 2021.  Recomandări TVR 1

14:30Handbal feminin: Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea, în Liga Florilor (live)

21:00Vedeta populară. Sezonul 6

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton