Homepage  / Netflix

Tot ce trebuie să știi despre „The Adam Project” de pe Netflix. Ryan Reynolds joacă rolul principal

Tot ce trebuie să știi despre „The Adam Project” de pe Netflix. Ryan Reynolds joacă rolul principal
11

de Roxana Mirea,

Filmul „Proiectul Adam” / „The Adam Project” apare vineri, 11 martie, pe Netflix. Filmul este regizat de Shawn Levy, iar rolul principal îi aparține lui Ryan Reynolds. Cei doi se află la a doua colaborare, după ce actorul a jucat și în Free Guy, film regizat tot de Levy. Iată tot ce trebuie să știi despre „Proiectul Adam” / „The Adam Project”, de pe Netflix.

 „The Adam Project” apare pe 11 martie pe Netflix

Așteptarea a luat sfârșit! Filmul „Proiectul Adam” / „The Adam Project” are premiera vineri, 11 martie, pe Netflix. Filmul este regizat și produs de Shawn Levy și scris de Jonathan Tropper, T.S. Nowlin, Jennifer Flackett și Mark Levin. Producătorii executivi sunt Dan Cohen, George Dewey, Jennifer Flackett, Patrick Gooing, Mark Levin, Dan Levine, Josh McLaglen, Mary McLaglen.

Din distribuția peliculei cinematografice „Proiectul Adam” / „The Adam Project” fac parte Ryan Reynolds, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Walker Scobell, Young Adam, Catherine Keener, Zoe Saldana. Pentru Walker Scobell, acesta este debutul lui cinematografic.

Trailerul oficial pentru „Proiectul Adam” / „The Adam Project” a apărut la începutul lunii martie și ne oferă posibilitatea să vedem câteva dintre scenele de acțiune excepționale.

Despre ce este vorba în „Proiectul Adam” / „The Adam Project”

Proiectul Adam spune povestea unui pilot care călătorește în timp și face echipă cu eul său mai tânăr și cu regretatul său tată „pentru a se împăca cu trecutul și pentru a salva viitorul”. Ryan Reynolds joacă rolul pilotului, Adam Reed, în timp ce Walker Scobell joacă rolul unui Adam Reed mai tânăr. Mark Ruffalo îl interpretează pe tatăl lui Adam.

‘The Adam Project’ New York PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

În trailerul filmului „The Adam Project”, putem vedea câteva dintre scenele remarcabile de acțiune, inclusiv o urmărire prin pădure și o secvență de luptă în afara unei cabane. Deși trailerul nu dezvăluie prea multe despre complot – știm că Adam a trebuit să-și recruteze sinele mai tânăr pentru că viitorul este amenințat -, acesta dezvăluie că scopul central al misiunii lui Adam este de a reuși să împiedice inventarea călătoriei în timp.

Producția filmului a început pentru prima dată în 2012, cu Tom Cruise în rol principal. Filmul a căzut, până când Netflix a achiziționat drepturile de distribuție de la Paramount Pictures în iulie 2020. Filmările au început în noiembrie 2020 și s-au încheiat în martie 2021. Streamerul a dezvăluit primele imagini din film când și-a anunțat lista din 2022, care include și alte titluri de mare profil, cum ar fi Enola Holmes 2, Spiderhead, The Grey Man, Hustle și Knives Out 2.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton