Homepage  / Vedete / Vedete străine

Protagoniştii din “Iffet” s-au îndrăgostit la prima vedere

Protagoniştii din “Iffet” s-au îndrăgostit la prima vedere

de Redactia Tvmania

Pentru Deniz Çakir (30 de ani) şi Ibrahim Çelikkol (31 de ani), protagoniştii serialului “Iffet” de la Kanal D, viaţa a bătut filmul acum doi ani, când s-au îndrăgostit pe platourile de filmare.

Cei doi au povestit în exclusivitate pentru revista “TV Satelit” cum a început povestea lor de dragoste, cât de mult se indentifică cu personajele lor, Iffet şi Cemil, şi ce proiecte au în prezent.

 

Cât de mult vă regăsiţi în personajele pe care le interpretaţi în “Iffet”?

Deniz Çakir: Îmi place foarte mult povestea lui Iffet şi când am primit scenariul am acceptat rolul fără rezerve, tocmai pentru că, într-un fel, ma regăsesc în acest personaj. Ea iubeşte cu toată sinceritatea, luptă pentru a câştiga iubirea celui drag şi este foarte muncitoare.

Ibrahim: Cemil este un bărbat simplu, dornic să îşi depăşească condiţia, un bărbat care iubeşte cu pasiune. Faptul că renunţă la iubirea vieţii lui în favoarea banilor este numai temporar pentru că va face totul să recâştige femeia pe care o iubeşte. Îmi place Cemil pentru că este un om simplu, ca mine, şi face totul pentru iubire. Personajul meu este unul ambiţios, care nu se lasă călcat în picioare. El comite multe greşeli pe care încearcă să le îndrepte riscându-şi fericirea.

 

Prin ce trebuie să treacă Cemil şi Iffet ca să poată să fie fericiţi împreună?

Deniz: Iffet nu a putut fi fericită nici cu Cemil şi nici cu soţul ei, Ali Ihsan, şi asta din cauza resentimentelor şi a dorinţei de răzbunare. Însă, când vede cât de singură e într-o lume care nu îi aparţine, gândurile şi sentimentele ei se îndreaptă spre marea iubire care a dezamăgit-o şi care a făcut-o să sufere peste măsură. Iffet şi Cemil au multe obstacole de depăşit, mai ales propriile resentimente, iar cheia fericirii se află în sufletul lor.

Ibrahim: Da, aşa cum spune şi Deniz, deşi se iubesc foarte mult, Iffet şi Cemil sunt nevoiţi să îşi ascundă sentimentele, pentru că altfel ar fi condamnaţi moral şi social, mai ales Cemil.

 

Când şi cum a început povestea voastră de dragoste?

Deniz: Povestea noastră de dragoste a început pe platourile de filmare, în urmă cu doi ani, la filmările serialului “Iffet”. A fost dragoste la prima vedere.

Ibrahim: De când am văzut-o pe Deniz, m-a cuprins o stare pe care nu o puteam defini. Mi-au plăcut din prima clipă delicateţea, blândeţea şi aerul acela romantic.

 

Deniz, cum te-a cucerit Ibrahim?

Cu sinceritatea debordantă pe care a afişat-o faţă de mine. Ibrahim este un bărbat adevărat cu o personalitate foarte puternică şi în acelaşi timp foarte sensibil.

 

Ibrahim, ce admiri cel mai mult la Deniz?

Sensibilitatea. Deniz este foarte tandră şi emană o senzualitate ieşită din comun. Este o femeie puternică, echilibrată şi sinceră. Toate acestea m-au fascinat.

 

Aţi plănuit să vă căsătoriţi?

Deniz: Ne-am gândit la asta, dar încă nu am pus nimic în practică.

Ibrahim: Este prematur să vorbim acum despre căsătorie.

 

În ce proiecte sunteţi implicaţi în prezent?

Deniz: În prezent, sunt ocupată cu filmările pentru serialul “Suleyman Magnificul”. Interpretez rolul surorii sultanului Suleyman, un personaj negativ.

Ibrahim: Filmez pentru un serial care vă apărea, cred, la jumătatea anului viitor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton