Homepage  / Articole

Protagoniştii din „Pariu cu viaţa” luptă pentru viaţă

Protagoniştii din "Pariu cu viaţa" luptă pentru viaţă

de Redactia Tvmania

În episodul de azi al serialului "Pariu cu viaţa", difuzat de la 21.30, la Pro TV, Anca, Vlad, Ioana şi Liviu luptă să supravieţuiască frigului, rătăcind singuri, în plină iarnă, noaptea în pădure.

Anca şi Vlad pleacă împreună la o plimbare, stau de vorbă, râd şi povestesc, fără să-şi dea seama că timpul trece şi se lasă întunericul. Ei se sperie atunci când îşi dau seama că nu mai ştiu drumul de întoarcere spre cabană.

Ioana şi Andrei recunosc că sentimentele lor sunt profunde, că se iubesc cu adevărat. Ioana vrea să-i spună adevărul lui Liviu, însă plimbarea cu ATV-ul se lasă cu un accident.

[imagebrowser id=1234]

Singuri, speriaţi şi îngheţaţi de frig, în mijlocul pădurii, cei patru tineri speră să supravieţuiască. Momentul muzical interpretat de Cristina Ciobănaşu, „Just Breathe”, filmat într-un cub de gheaţă, un decor special realizat pentru acest episod, este un strigăt de ajutor.

„A fost foarte frig la filmarea din pădure, ne-a fost şi puţin frică, dar toate astea ne ajutau să intrăm mai bine în stare”, a povestit Vlad Gherman.

„Am filmat exterior de pădure timp de cinci ore”, şi-a amintit Alina.

“Tinerii din LaLa Band trec din nou printr-o situaţie limită. Dramele interioare se materializează în situaţii limită, care apar ca un fel de probe de maturitate. Salvarea vine de acolo de unde chiar nu se aşteptau”, a declarat Liviu.

Cine este salvatorul tinerilor din LaLa Band, veţi afla diseară, de la 21.30, într-un nou episod plin de emoţie şi suspans din “Pariu cu viaţa”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton