Homepage  / Articole

Protagoniştii din “Pariu cu viaţa” au probleme în amor

Protagoniştii din “Pariu cu viaţa” au probleme în amor

de Redactia Tvmania

În episodul de luni, 26 martie, în serialul “Pariu cu viaţa” de la Pro TV se naşte un triunghi amoros. Apariţia lui Liviu Teodorescu pe băncile Colegiului de Arte, în trupa LaLa Band, şi mai mult, în preajma Ioanei nu este pe placul lui Andrei, care devine gelos.

“Faptul că apare un nou personaj în peisaj agită spiritele între Ioana (Alina Eremie) si Andrei (Dorian Popa). Cu paşi mici, dar siguri, Liviu îi câştigă încrederea Ioanei.

Ea continuă să aibă sentimente puternice pentru Andrei, însă împrejurarile o apropie de Liviu, stârnind gelozia lui Andrei. Rămâne de văzut cum va evolua situaţia. Liviu şi Andrei au multe în comun, împărtăşesc pasiunea pentru muzică, ambii compunând piese, ceea ce o face pe Ioana să fie confuză”, a spus Alina Eremia.

Liviu este invitat în studioul ProFM, în emisiunea lui George Vintilă, unde cântă piesa lui Jason Mraz, “Fly Me to the Moon”.

Tot azi, Vica, coregrafa de la “Dansez pentru tine” şi totodată a tinerilor din LaLa Band, apare în “Pariu cu viaţa”: “A fost o surpriză pentru mine. Totul s-a întâmplat foarte rapid. Este debutul meu într-un serial de televiziune. A fost foarte emoţionant la prima mea secvenţă, însă copiii m-au susţinut tot timpul”, a zis Vica.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton