Homepage  / Vedete româneşti

PROtevelion, în avanpremieră! Raluka și Pavel Bartoș dau detalii din culise

PROtevelion, în avanpremieră! Raluka și Pavel Bartoș dau detalii din culise
4

de Cătălina Matei,

Atât pentru Raluka cât și pentru Pavel Bartoș, 2021 se încheie cu o experiență inedită: cei doi prezintă împreună programul special de Revelion de la Pro TV. Cum a fost la filmări, dar și ce speră să le aducă 2022, am aflat direct de la ei în… avanpremieră!

Cum a fost 2021 pentru voi? Care au fost cele mai semnificative momente ale anului ce se încheie?

Raluka: A fost un an plin, unul în care s-a muncit și în care s-a reușit. Unul dintre cele mai semnificative momente, îți dai seama că e SuperStar. Pentru prima oară în postura de jurat, minunat! Pe lângă reușitele profesionale mă pot lăuda și bucura în același timp că mama mea este bine, a trecut cu bine peste operația de Diabet  tip 2, familia și prietenii îmi sunt sănătoși. Așteptăm cu nerăbdare ca anul 2022 să vină cu mai multă sănătate și bunătate.

protevelion-240638950_550646496278320_3175431316367290873_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Pavel Bartoș: În ciuda restricțiilor, am ales să văd și anul acesta partea bună a lucrurilor: mai mult timp acasă, cu toți ai mei. În plus, au fost multe filmări: pentru sezonul 2 „Masked Singer”, sezonul 12 „Românii au talent” pe care-l vom vedea curând, cu teatru, deși mi-a lipsit tare mult să simt acea energie a sălilor pline și cu munca la filmul meu, „Ramon”.

Și ce nu v-a ieșit anul acesta?

R: Eu prea am ieșit mult din țară! Cum am spus și mai sus a fost un an încărcat, binevenit după o perioadă mult prea lungă de liniște, un an în care nu am reușit să îmi iau nicio vacanță. Nu mă înțelegeți greșit, eu nu mă plâng, doar vă povesteam.

P: Aleg să văd partea plină a paharului, să-mi păstrez optimismul și să nu mă gândesc la lucrurile care nu au ieșit. Da, mi-am propus să începem filmările la Ramon în această toamnă, dar din cauza restricțiilor a trebuit să amânăm până-n martie, am avut sălile mai goale la teatru, dar e bine că suntem sănătoși și că putem să ne continuăm treaba.

Cu ce îi veți surprinde pe telespectatori la PROtevelion?

R: Nu vă așteptați! O să vă distrați cel mai tare anul acesta la PROtevelion. În primul rând, o să mă vedeți pe mine pentru prima oară în rolul de prezentatoare, ceea ce este sublim. J Pavel este delicios, invitații sunt superbi, eu vă spun că este unul dintre cele mai tari PROtevelioane ever.

Cum a fost la filmări? E prima dată când prezentați împreună…

R: Hai să o luăm cu începutul. În primul rând, este prima oară când prezint, în al doilea rând, am avut mare noroc să fac pasul ăsta alături de Pavel. Este un om incredibil de talentat, cu experiență și cu o stare de spirit incredibilă. La filmări a fost distractiv, a fost obositor nu pot să neg, dar ne-am distrat foarte tare. Abia aștept să vedeți și voi cât am râs J. Să nu mai spun de momente… Bine nu mai zic, aștept să vă uitați!

Dacă pe micul ecran știm ce faceți, dincolo de TV unde vă va prinde Revelionul?

R: În seara dintre ani, dincolo de ecrane suntem la concerte. J Voi?

P: Pentru mine, toată această perioadă a sfârșitului de an este despre familie și timp petrecut împreună. Așa că las deoparte munca și-mi fac timp pentru ai mei și mi-e așa bine…

Aveți superstiții apropo de Noaptea dintre Ani?

R: Superstiții nu am avut niciodată, așadar noaptea dintre ani mă prinde doar cântând.

Au apărut deja predicții despre 2022… Cum credeți că va fi noul an?

R: Sper ca mult mai bun și mai blând. Îmi doresc să fim sănătoși să putem să ne reîntoarcem pe scenă, să îmi îndeplinesc visul de a face un turneu în țară și, de ce nu, poate și în afară.

P: Cred că ultimii 2 ani ne-au învățat să nu ne mai facem planuri pe termen lung, ci să ne bucurăm de ceea ce ni se oferă. Așa că am multe lucruri pe care vreau să le văd realizate, dar momentan aleg să mă bucur de perioada petrecută cu familia, cât sunt Sărbătorile aici.

Ce planuri v-ați făcut deja pentru 2022? Dar vacanțele… le-ați programat deja? Ce destinații ați ales?

R: Planuri câteva, scopuri noi mai multe! Vreau să lansez mai multă muzică în 2022, poate și un album și evident turneul despre care v-am spus mai devreme. Aș vrea să merg în mai multe vacanțe anul ăsta, dar momentan numai una este stabilită, în luna Ianuarie voi pleca împreună cu prietenii mei. J Voi? Pe unde mai mergeți anul acesta?

P: Se anunță deja un an plin! În martie voi începe filmările la primul meu film de lung metraj, „Ramon”, o comedie romantică, de familie, pe care abia aștept să o vedeți. Totodată, lucrez la proiectul „One Man Show – Live is life” pe care, sper, în martie să-l pot lansa, oficial. Și apoi mai am în plan o nouă premieră la teatru, dar toate la momentul potrivit. Pe partea de TV urmează să ne bucurăm cu toții de sezonul „12 Românii au talent” și abia aștept și etapa live-urilor !

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton