Homepage  / Televiziune

Ce ne pregătesc televiziunile pentru la toamnă: 9 emisiuni pe care le așteptăm din septembrie

Ce ne pregătesc televiziunile pentru la toamnă: 9 emisiuni pe care le așteptăm din septembrie

de Vasilica Rogozanu,

În toamna ce vine, avem de toate pe micile ecrane: seriale autohtone, show-uri de aventură și supraviețuire, noi emisiuni - concurs și nelipsitele întreceri culinare. Iată care sunt, până în acest moment, noutățile de care am aflat.

[toc]

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Pro TV)

Dorian Popa, Cătălin Moroșanu și Ruby

După șapte ani și jumătate, formatul „I’m a CelebrityGet Me Out Of Here” revine în septembrie la Pro TV, cu cel de-al doilea sezon. Potrivit informațiilor noastre, filmările vor începe la finalul verii, în Republica Dominicană.

Cabral, care a fost și coprezentator al primului sezon, alături de Mihai Bobonete, se va întoarce să prezinte, alături de un nume surpriză (nu Vladimir Drăghia!, așa cum s-a speculat), o nouă ediție a show-ului de la Pro TV.

Primul sezon (difuzat în primăvara lui 2015) s-a filmat în Africa de Sud timp de 21 de zile, a avut 12 vedete participante și a fost câștigat de Cătălin Moroșanu, care i-a învins, în finală, pe Dorian Popa și Ruby.

„Chefi la cuțite”, sezonul 10 (Antena 1)

După o pauză de un an (primăvara trecută am văzut „Chefi fără limite”, realizat în Grecia), chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la formatul mult-iubit de la Antena 1, filmat deja astă-primăvară. Vom vedea iar întreceri epice între echipele celor trei bucătari, pentru titlul și premiul de 30.000 de euro. În platoul emisiunii s-a întors și Gina Pistol, revenită din concediul de maternitate!

„Adela”, sezonul 4 (Antena 1)

Alecsandru Dunaev și Mara Oprea, eroii din „Adela”

Filmările la ultimul sezon, al patrulea, al serialului difuzat în serile de joi la Antena 1 se apropie vertiginos de final.

Scenariștii promit un final neașteptat pentru serialul de la Antena 1: „Telespectatorii vor putea fi martori la evoluţia relaţiei dintre Mihai (Alecsandru Dunaev) şi Adela (Mara Oprea). Familia Andronic va lucra împreună să pună la punct un plan care să îl demaşte pe Lucian şi crimele lui, odată pentru totdeauna. Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă pentru Andreea (Oana Moșneagu), pentru că, deşi încearcă din răsputeri să se îndepărteze de ea, ceva le aduce mereu împreună”.

„Încă filmăm, mult nu mai e până la ultimul STOP!. Ieri am primit scenariul ultimelor episoade, noi deja știm cum se termină povestea, dar parcă nu vrem să ajungem la finalul ei”, a spus zilele trecute Oana Moșneagu, antagonista din poveste.

„Clanul” (Pro TV)

După succesul cu „Vlad”, Pro TV filmează deja o a doua adaptare după un serial turcesc, la care lucrează și o parte din echipa „Vlad”. Noul serial este remake-ul autohton la „Içerde”/„Intrusul”, cu actorii Çağatay Ulusoy („Feriha”, „Yaman”) și Aras Bulut Iynemli („Trădarea”, „Suleyman Magnificul”) în rolurile principale.

De proiectul care va fi difuzat în toamnă se ocupă Anghel Damian. „După câteva luni de lucru la serialul „Clanul”, pot spune că ceea ce urmează să vedeți este un summum de calitate pentru un serial de ficțiune în limba română. De la distribuție, la poveste, de la imagine, la muzică, de la locații, la acțiuni spectaculoase, totul este de-a dreptul impresionant”, spune Anghel Damian.

Potrivit informațiilor noastre, în serial rolurile principale, ale celor doi frați aflați de o parte și de alta a legii, sunt jucate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu (ambii cunoscuți din „Sacrificiul”, Antena 1), iar din distribuție mai fac parte Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Jojo, Theo Rose și Vladimir Drăghia.

„Vocea României”, sezonul 10 (Pro TV)

Pro TV a anunțat recent cine sunt antrenorii de la „Vocea României”

Pandemia a băgat „Vocea României” într-o pauză forțată, dar, după doi ani de absență, formatul revine la Pro TV în septembrie, cu o formulă nouă de antrenori, iar filmările la sezonul 10 al show-ului de talente de la Pro TV sunt în toi. Pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun, iar restul juraților sunt Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, solistul The Motans.

„Mie mi-a fost foarte dor de , pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune”, a declarat Tudor Chirilă, care e antrenor deja de 6 sezoane (și patru le-a câștigat).

„America Express” (Antena 1)

Transformat din „Asia Express” în „America Express”, odată cu mutarea pe alt continent, show-ul de aventură va reveni cu sezonul 4 la Antena 1, în grila de toamnă. Cele nouă echipe, prezentatoarea Irina Fodor și coprezentatorul Oase au plecat pe Drumul aurului în mai, cu trei țări pe listă: Mexic, Guatemala și Columbia. Norocoșii ajunși în fazele finale sunt deja în ultima țară, Columbia, semn că filmările se apropie de sfârșit.

„Batem palma?” (Pro TV)

Pro TV a anunțat recent că a început pregătirile pentru un nou show în care concurenții pot câștiga o importantă sumă de bani: „Batem palma?”. Emisiunea este adaptarea formatului internațional marca Endemol „Deal or No Deal”, care a mai fost făcut în România în 2008, de Kanal D, sub o altă denumire, și pe care Dan Negru o prezintă în Republica Moldova de ani buni. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe

parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Drumul unui concurent în emisiune se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma și să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câștigând suma aferentă.

„Visuri la cheie”, sezonul 9 (Pro TV)

Dragoș Bucur prezintă un nou sezon

Filmările pentru sezonul 9 „Visuri la cheie”, ce va fi difuzat în toamnă de Pro TV, au început din luna mai, cu prezentatorul Dragoș Bucur și arhitecții emisiunii pregătiți să le îndeplinească visurile unor familii care au reușit să fie un exemplu pentru cei din jur. În acest sezon, trei noi arhitecți s-au alăturat echipei: Mara Ciubotaru, Oana Boghiu (sora geamnă a Laurei Boghiu, pe care o știm din sezoanele anterioare) și Andrei Samoil, care a mai lucrat în emisiune în primele două sezoane.

Într-o nouă formulă, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu, Alex Gavrilescu și cei trei noi colegi sunt în pline renovări.

„Șef sub acoperire” (Pro TV)

Un nou sezon al reality show-ului de la Pro TV, al treilea, va fi difuzat în această toamnă de Pro TV. Manageri de top intră în propria companie, sub o altă identitate și merg să lucreze cot la cot cu proprii angajați. Ce vor descoperi, ce destine vor schimba și cum se vor descurca în noua ipostază? Cum vor reacționa angajații la aflarea adevărului? În această toamnă, vom vedea din nou cum directori de companii renumite trec printr-un test de foc: se pot descurca făcând joburi deloc ușoare, sub o identitate ascunsă, în propria firmă?

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton