Puya, despre cei trei copii ai lui și ai Melindei
Puya a fost invitat în emisiunea online „Duet cu Alexandra”, de pe canalul de YouTube theXclusive. Rapperul este căsătorit cu Melinda, iar fanii lor de-abia așteaptă să îi vadă în emisiunea „America Express”, care va începe curând pe Antena 1. Puya și soția lui au trei copii împreună, iar artistul a oferit detalii despre cei mici.
„După ce au apărut copiii, am mai început să mai strâng și eu de bani, că așa nu strângeam pentru nimic, că nu aveam de ce. Mi-au dat un scop mai măreț decât a-mi cumpăra mașină scumpă și haine de firmă. (…) Cea mai mare are 12 ani, apoi 11 și 5 ani. Sincer să fiu, casele în care nu se aude nimic sunt triste. Mie îmi place hărmălaia asta. Mă identific cu chestia asta și când am fost mic la fel, tot așa se întâmpla în casă. Nu vreau liniște. N-am ce să fac cu ea. Mă duc la azil dacă vreau liniște, dar nu vreau. (…) Acum avem și câine mic și pisică mică. Le-am promis că atunci când o să ne mutăm la casă, că mult timp am stat într-un apartament înghesuit și acum am trecut la casă și tot timpul au zis să le cumpăr animale și le ziceam că nu, că stăm la apartament. Acum, ne-am mutat la casă și nu mai am ce să zic”, a declarat Puya în emisiunea online „Duet cu Alexandra”.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 7
La ce concluzie a ajuns Puya cu privire la copiii lui
Puya a înțeles că vremurile s-au schimbat și că nu are cum să-și crească copiii după aceeași rețetă după care a fost crescut el. Artistul era destul de restrictiv atunci când vedea vorba de telefoane, dar atitudinea lui față de accesul copiilor săi la tehnologie s-a schimbat în timpul pandemiei. Cum școala s-a făcut online, iar copiii lui nu știau nici să aprindă telefonul, Puya a realizat că nu le poate îngrădi copiilor lui accesul la tehnologie pentru că asta este lumea în care trăiesc.
„Stau cu telefonul în mână non-stop. Am avut o problemă d-asta înainte de pandemie, că nu aveau telefoane, până când a venit pandemia și când a început școala, ei nu știau nici să dea drumul la telefon. Atunci a fost un semn pentru mine. Până la urmă, lumea în care trăiesc ei nu seamănă cu lumea în care am trăit eu și n-am cum să îi scot în fața blocului să joace șotronul, că n-au ce să facă. Asta va fi, cu telefonul în mână. Îi faci cumva handicapați dacă ei nu știu să folosească instrumentul ăsta sau îl prind prea târziu. Că există site-uri de socializare care le pândește atenția cu orice preț, asta mi se întâmplă și mie și oricărui om. Până la urmă, ferindu-l de un rău, nu-l păzești. Trebuie să învețe să lucreze cu răul ăla și n-ai ce să faci. Încerc și eu să le găsesc alte activități ca să vadă care e diferența între activitatea de a sta pe telefon și de a se juca liber”, a mai spus Puya.
Citește și: