Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Puya, incident în club. Motivul pentru care vedeta de la America Express a ajuns acum în centrul unui scandal

Puya, incident în club. Motivul pentru care vedeta de la America Express a ajuns acum în centrul unui scandal
6

de Redactia Tvmania,

Puya a fost, recent, protagonistul unui scandal care a avut loc într-un club din București. Rapperul a ajuns să fie în mijlocul atenției, după ce a folosit un cuvânt ofensator la adresa unui DJ. Iată ce a stârnit controversa care l-a avut în prim-plan pe concurentul de la America Express 2023.

Puya, insultă la adresa unui DJ

Potrivit celor de la Cancan, Puya s-a numărat, zilele trecute, printre participanții la o petrecere a comunității LGBT, într-un club din București. La un moment dat, când rapperul a fost invitat să urce pe scenă de către DJ, care îl cunoștea pe Puya, el i s-ar fi adresat acestuia folosind un termen jignitor.

Organizatorii evenimentului s-au autosesizat, scrie sursa citată, și sunt hotărâți să ia măsuri. Mai mult, se pare că cel care l-a invitat pe cântăreț a fost chiar DJ-ul.

  • Dorim să ne cerem scuze în legătură cu incidentul din cadrul celei de-a doua ediții a Drag District, organizat de Accept, în data de 14 ianuarie. În cadrul set-ului DJ-ului, Puya a fost invitat pe scenă de acesta pentru a cânta. Înainte de acest moment, Puya a folosit un cuvânt jignitor la adresa comunității LGBTQIA+.
  • ACCEPT, în calitate de organizator al evenimentului, nu a invitat și nu a fost de acord cu această intervenție din partea lui Puya. Dragoș Gărdescu (Puya) este o persoană publică care s-a poziționat ferm de-a lungul timpului împotriva comunității LGBTQIA+ prin diverse melodii și statement-uri publicate online.
  • Printre statement-urile făcute de-a lungul timpului de Puya și de trupa în care activează, La Familia, s-a numărat și o postare făcută cu ocazia referendumului homofob din 2018, postare intitulată „Manifest La Familia”: „Credem în Dumnezeu, credem în neam, mândrie națională și patrie, credem în familia compusă doar din bărbat și femeie. Credem în forța cuvintelor, credem în normalitate, simplitate și suflet … moralitate. Credem în tradiție. Credem în unitate, frăție și legătura de sânge. Credem în România, români și limba română”.
  • O astfel de persoană care își folosește poziția publică pentru a vorbi împotriva comunității LGBTQIA+ nu este o persoană pe care o dorim ca prezență și implicare în niciun eveniment organizat de noi. Înțelegem importanța spațiilor sigure pentru comunitatea LGBTQIA+ din România. Tocmai cu acest gând în minte organizăm toate evenimentele ACCEPT. Incidentele sunt foarte grave, au transmis reprezentanții ACCEPT, potrivit celor de la Cancan.

Cine este Puya

Pe numele său real Dragoş Gărdescu, artistul în vârstă de 43 de ani, este un cunoscut rapper. El a fost unul dintre membrii formației La Familia. După despărțirea trupei, el a început să abordeze și genul hip-pop, iar în anul 2017 a revenit, după reuniunea formației, la vechiul tip muzical.

Puya se numără acum printre concurenții de la America Express 2023, show difuzat de Antena 1. Rapperul o are alături pe soția lui, Melinda.

„Pentru noi America Express înseamnă să vedem America Latină așa cum niciun turist nu are cum să o vadă, să trăim o experiență completă. Pentru mine mai înseamnă și să dau burta jos”, a declarat Puya.

La rândul ei, Melinda a recunoscut motivul pentru care a acceptat să participe la America Express 2022. „Nu puteam îl las singur printre toate sud-americancele alea”.

puya si melindaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cu fiicele în videoclip

În 2021, Puya a lansat  videoclipul piesei „Lie”, unde le-a avut alături și pe cele două fiice ale sale mai mari, Melissa (13 ani) și Iuliana (10 ani). Bineînțeles, alături de Puya a mai fost și soția lui, Melinda Gărdescu, care l-a ajutat cu organizarea.

Puya a declarat că nu este prima dată când fiicele lui apar în videoclipurile sale.

„Nu este prima dată când fetele apar în clipurile mele, sunt obișnuite. E greu să găsești copii pentru filmări, cu care să interacționezi ok!”, a spus atunci Puya, citat de click.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton